1/4: Nyt om banen og Corona smitte situationen

Så er der godt nyt! Vi åbner begge baner op for privat spil i 1- eller 2-bolde fra i morgen den 2. april kl. 10 og foreløbig frem til den 13. april. Dette gælder kun for medlemmer og kun med særlige begrænsninger.

Alle faciliteter er fortsat lukkede, dvs klubhus (undtagen bagrum), café og træningsfaciliteter, ligesom alle aktiviteter fortsat er aflyst, dvs. fællestræninger, træning hos Preben og organiseret samspil. Sekretariatet er også fortsat lukket for personlige henvendelser. Sekretariatet kan kontaktes telefonisk hverdage mellem kl. 9-13.

Corona-krisen er langt fra overstået, og vi skal derfor fortsat udvise stor forsigtighed, også når vi nu igen kan spille golf. Derfor beder vi alle overholde de begrænsninger, der bliver os pålagt som golfspillere, og de generelle begrænsninger, som Sundhedsstyrelsen har pålagt os.

På begge baner vil der være 10 minutter mellem boldene, vi spiller kun i 1- eller 2-bolde, og det er kun medlemmer, der kan spille. Boldene bør bestå af spillere fra samme husstand eller af spillere, som er faste makkere.

Tidsbestilling er påkrævet på begge baner. Bekræftelse af tid kan enten foretages på Golfbox-app’en eller helt undlades. Bekræftelse af tid er ikke påkrævet. Hvis der står en bold med 1 person i Golfbox, må en fremmed spiller ikke skrive sig på denne bold.

Inden I går på banen bedes alle gennemlæse DGU’s Anbefalinger til privat spil i to-bolde, som I finder på dette link:

https://www.danskgolfunion.dk/artikel/anbefalinger-til-privat-spil-i-bolde

Da vi normalt opererer med tidsintervaller på 7/8 minutter, kræver omstillingen til 10 minutters interval opsætning af helt ny bane i Golfbox. Dette bliver gjort i løbet af den 1. april, så der er åben for tidsbestilling fra i morgen tidlig den 2. april. Alle tidsbestillinger, der er foretaget på ”den gamle bane” bliver annulleret, foreløbig frem til og med den 13. april.

Bagrummene er åbne fra kl 7-19. Vi henstiller dog til, at så mange som muligt tager deres udstyr med hjem, så trafikken i bagrummene bliver så lille som muligt.

Vi følger udviklingen i coronakrisen nøje og kommer med nye informationer, så snart det er relevant.

Vi ønsker jer god fornøjelse med golfspillet og opfordrer alle til at vise hensyn.

Med venlig hilsen,

Pbv Ingelise Badsted

Formand for Odsherred Golfklub

Print Friendly, PDF & Email