Tak for hjælpen

Odsherred Golfklub ligger som bekendt midt i the Wild Wild Westsjælland, og den 2. september var det en mere autentisk oplevelse end vanligt. Denne dag gav bestyrelse og personale en festdag tilbage til alle de medlemmer og sponsorer, der som frivillige og økonomiske støtter gør en ekstra indsats klubben.

For 4. gang i klubbens historie var sponsorer og frivillige inviteret til TAK-FOR-HJÆLPEN-turnering med festlige indslag, og traditionen tro, havde dagen et særligt tema og blev fulgt op af spisning i klubbens restaurant.

I år var temaet Wild Wild West, og spillerne blev derfor udstyret med ”cowboytørklæder” og sendt ud over 9 eller 18 huller ”prærie”. Her mødte de forhindringer og personalet sørgede for forplejning. I dagens anledning var der også lånt en cowboyhest, der stod og græssede på banen. Der var både en høstak, en klapperslange/haveslange-forhindring, problemer med jordegern, der havde lavet lige lovlig mange golfhuller. Træner Preben Daa udfordrede de golfspillende cowboys til at bruge 6-løber (6-jern) med den “svage” hånd, og heldigvis havde rengørings-Birthe slået saloon op på 5., og serverede autentiske amerikanske peanuts og Jack Daniels. Rundt om bakken på vej fra hul 7 til 8 mødte spillerne en vaskeægte cowboyhest, og herefter var der amerikansk lager-øl og hotdogs hos sekretariatets cowgirls. Fru Hansen havde pakket kaffekurv og sat ned til spillerne og formand Ingelise Badsted var iført glimtende cowboyhat, da hun bød velkommen og sendte spillerne ud over “prærien”.

Over 180 medlemmer har været frivillige i Odsherred Golfklub i år. Klubben tæller godt 900 medlemmer, hvoraf ca. halvdelen er sommerhusejere. Antallet af frivillige afspejler en imponerende opbakning til klub og fællesskab, og selve turneringen er blevet et tilløbsstykke, der i sig selv kan få medlemmerne til at melde sig til aktiviteter i løbet af året – for den vil de ikke gå glip af.

I restauranten havde Lucky Luke hjulpet fru Hansen med menuen og præmiebordet var så overdådigt, at der var nok til alle.

Odsherred Golfklub takker endnu engang alle klubbens sponsorer og frivillige for den rekordstore opbakning i den 50-årige klub, og forsikrer, at der er plads til endnu flere frivillige i 2018, hvis der er flere, der vil være med.

Se endnu flere fotos på www.facebook.com/odsherredgolf

Print Friendly, PDF & Email