24/3: Nyt om Coronasituationen

Kære medlemmer og gæster

Statsministeren holdt pressemøde mandag den 23. marts og her annoncerede hun, at alle tiltag som er taget for at begrænse smittespredningen af coronavirus, bliver forlænget frem til den 13. april, 2. påskedag. Forlængelsen kommer ikke som nogen overraskelse.

For os betyder det, at yderligere aktiviteter må aflyses eller lukninger forlænges foreløbig frem til den 13. april:

  • Café Solvogn vil fortsat holde lukket
  • Fællestræning er aflyst
  • Samspil på bane for eliten er aflyst
  • Filmaften den 7. april er aflyst. Denne aktivitet nåede vi lige at annoncere, men vi har med vilje ikke åbnet for tilmeldinger, da vi kunne se, at aktiviteten sandsynligvis ikke kunne gennemføres.

Vi havde også planlagt at holde reception for Preben i påsken, men dette arrangement har vi ventet med at annoncere, til vi så, hvordan situationen udviklede sig. Preben har i år været træner i Odsherred Golfklub i 25 år, og det skal selvfølgelig fejres. Det bliver bare ikke i påsken, men på et senere tidspunkt.

Vi har planlagt en del besøg af potentielle nye medlemmer i påsken. De er blevet inviteret af medlemmer af klubben. Disse besøg må vi udsætte til et senere tidspunkt. De enkelte medlemmer og besøgende får direkte besked fra sekretariatet.

Normalt er påsken nærmest at sammenligne med højsæson for golf. Derfor har vi normalt også receptionen bemandet hele påsken, enten med personale eller med medlemmer af receptionsteamet. Dette vil ikke være tilfældet i år.

Som allerede annonceret er hele anlægget lukket frem til den 30. marts. På fredag den 27. marts vil bestyrelsen tage stilling til, om lukningen skal fortsætte uændret, eller om vi kan åbne op for privat spil på banerne.

Danmark står i en alvorlig krise, som berører os alle. Hvor længe krisen kommer til at vare kan ingen sige. Men det skal nok igen blive tid til golf og alle de aktiviteter, vi normalt har i klubben. Det glæder vi os alle til.

Med venlig hilsen

Pbv Ingelise Badsted

Formand for Odsherred Golfklub

 

Print Friendly, PDF & Email