Benny’s Brunkål Turnering 2018.

På endnu en dejlig efterårs dag, havde 77 glade golfspillere taget imod invitationen til den efterhånden traditionsrige Brunkåls Turnering.

Der blev budt på kaffe inden der skulle spilles ud, og med det store antal deltagere, skulle der startes fra alle 18 huller denne dag. Og med højt solskin og ca. 10 grader, var der lagt op til en hyggelig efterårsrunde.

Under runden blev der budt på varm kaffe og kakao, som nok havde fået et par alkohol procenter tilført, så den varmede godt.

Efter godt 4½ times spil, var der så gjort klart til dagens højdepunkt, for hvem kan sige nej til en lækker omgang brunkål med al den tilbehør som hører til. Og der blev gået til den, så alle var glade for den gode mad.

Herefter blev det tid til at overrække præmier. Der var spillet nærmest flaget på alle par 3 huller, og her var de dygtige spillere følgende;

Hul 2: Torben Petersen      Hul 5: Pia Jørgensen           Hul 8: Rainer Schneider

Hul 12: Tove Bauerfeind    Hul 16: Morten Petersen

Resultatet i dame rækken blev:

  1. Lisbeth Bjørk,              2. Pia Jørgensen                 3. Eva Alkestrup

Herre A rækken blev som følger:

  1. Per Christiansen ,        2. Torben Petersen            3. Martin Alberts

Og Herre B rækken:

  1. Poul Erik Johansen      2.Erik Lissner                     3. Kent Hestehave

 

Dagen blev rundet af med den store lodtrækning af alle øl-kortene. Der var i alt indsamlet mere end 700 stykker, og som alle var lagt i den sorte gryde. Nikolaj blev udvalgt til at trække den heldige vinder. I første omgang blev der trukket flere ekstra præmier, men den helt store vinder blev Mariann Lund Bours, som nu kunne invitere sin mand (eller måske en anden?), en tur med til Sturup i Sverige, til et golf ophold med overnatning m.m.

Der blev afsluttet med stor tak fra Benny og Lisbeth, for den store deltagelse, og den gode modtagelse som de har fået af klubbens medlemmer.

Print Friendly, PDF & Email