Damerne bedst fra start i Danmarksturneringen

I weekenden 4-5 maj gik danmarksturneringen i gang, hvor Odsherred Golfklub skulle prøve at leve op til sidste års fantastiske resultater, hvor 2. herrehold rykkede op i 4. division og veteranerne vandt sølv ved DM.

Desværre blev det en barsk start på turneringen lørdag hvor der skulle spilles i bidende kulde og på noget der lignede vinterbaner. Alle kampe blev spillet på udebane. Selvom dygtighed er et must i golf, er det rene svineheld heller ikke at foragte, og det manglede vi, både lørdag og søndag.

Herrerne og damerne var langt fra sejr. I 3. division tabte herrerne 11-1 til Skovbo, i 4.division tabte herrerne 10-2 til Ledreborg og damerne tabte 7-2 til Holbæk. Veteranerne måtte se sig slået af Hjortespring med 9-5, men med lidt held kunne den være endt uafgjort. Foursome var foran med 3 up- ”dormy” og skulle således ”blot” dele et hul, men tabte de 3 sidste og måtte nøjes med at dele matchen.

Søndag skulle alle hold spille på hjemmebane og alt var klart til en revanche. Damerne skulle ud i lokalopgør mod Dragsholm. Efter en lidt langsom start kom alle damerne ”op i gear”, og alle vandt deres matcher med forholdsvis store sejre: Lone Thue Jensen 5/4, Anni Olsen 4/3, Pernille Høst 4/3, og foursome med Lissi Anders og Lone Rasmussen, ”trak” spændingen helt til 18. hul og vandt matchen 2/0. Tillykke til damerne, som er det eneste hold, som har holdsejr i denne weekend.

1.holdet, herrer mødte nogle unge mennesker fra Værebro. Klavs Petersen, der er i sit livs form, lagde hårdt ud og vandt overbevisende sin single. Thomas Stokholm mødte en modstander med + hcp., men Thomas er jo cool, og selvom modstanderen lavede hole-in one på 16. lod Thomas sig ikke ryste og vandt kampen på 18. med et flot nedadbakke put. Desværre gik det ikke godt for resten af holdet og Odsherred tabte 4-8.

2. holdet, herrer skulle møde Dragsholms 1.hold. Det blev meget lige kamp men vi måtte til sidst se os slået med 5,5-6,5. Veteranerne mødte søndag Kokkedal, der slog Odsherred i finalen sidste år. Desværre led Karin Lund et af sine sjældne nederlag til en bedre spiller. Svend Mathiasen og John Hansen havde en rigtig god dag på banen og vandt klare sejre og Ole Gylling viste puttekunst på 18. hul med en birdie. Henrik var bagud med 1 på 18. hul og kunne med et heldigt put have delt matchen, men desværre. Foursome ramte ikke dagen, og Odsherred måtte inkassere et nederlag på 6-8.

Næste runde finder sted den 15-16 juni, hvor alle hold spiller hjemmebane om søndagen den. 16. juni.

Print Friendly, PDF & Email