Danmarks bedste golfsekretariat

Julie modtog i torsdags prisen som Årets Golfsekretær 2017. Her i selskab med GolfBox direktør Carsten Plenge Overgaard, GAF Danmark manager Jørgen Mathiesen, og GAF Danmark formand Peter Rønne

Danmarks bedste golfsekretær
Julie  blev torsdag d. 2. november kåret til Årets Golfsekretær. Herudover var Jette nomineret til Årets Golfmanager, men måtte se sig slået på målstregen af kollega Karsten Sørensen fra Horsens Golfklub.

Danmarks bedste Golfsekretariat
Med nomineringerne og titlen Årets Golfsekretær 2017, kan Odsherred Golfklub nu bryste sig af at have Danmarks bedste golfsekretariat. ”Det er jo ikke noget nyt, vi arbejder sammen som et super team, og vi har oprettet og udrettet rigtig meget sammen, for og med klubben. Vi brænder begge for at udvikle og fremtidssikre, og det skinner igennem i det, vi gør”, lyder det fra Jette og Julie.

Odsherred Golfklub opnår da også meget fine resultater i meningsmålingerne blandt klubbens medlemmer og besøgende.

Prisen for Årets Golfsekretær uddeles til den, der har udmærket sig ved en ekstraordinær indsats i sin golfklub eller i den danske golfverden, ikke for ”lang og tro tjeneste”, fremgår det af retningslinjerne for prisen. Af nomineringen fremgår det bl.a.:

Årets Golfsekretær 2017 Julie Jensen og Årets Golfmanager 2017 Karsten Sørensen, Horsens Golfklub

Julie har igangsat en indsats overfor førskole og skolebørn, og samlet et team af ”Superbedster”. Hun har sørget for ansøgninger til fonde og kommune, så der er udstyr til børnene og en shortgame bane på vej. Målet er naturligvis at få fat i unge potentielle golfspillere, men indsatsen har også betydet, at en gruppe frivillige har fået en ekstra grund til at komme i klubben. Projektet er livsglæde og samvær for både den yngste og den modne generation. Julie har en særlig egenskab til at få alle til at føle sig specielt velkomne.

Jette Rude, nomineret til Årets Golfmanager 2017, her i selskab med de øvrige nominerede og prismodtager Karsten Sørensen længst til venstre.

For et par år siden klarede Julie sekretariatet stort set på egen hånd i 3 måneder, mens kollega Jette var langtidssygemeldt og yderligere 3 måneder hvor hun arbejdede på halv tid. Det kræver et særligt overskud. Hun har desuden klaret at gennemføre den krævende manager uddannelse, og er hermed merk d sport management, samtidig med at være kone, mor og medarbejder og alt med fantastisk flotte resultater. Julie deltager aktivt i udvalg og arbejdsgrupper for at dygtiggøre sig selv og bidrage med egen viden og kompetencer. Endelig er Julie simpelthen en helt særlig og god kollega og medarbejder, der formår at sprede god stemning omkring sig, har et smittende humør og helt specielle skønne og skøre indfald. Som at låne en levende hest ”til pynt”, fordi der spilles turnering med westerntema. Hun gør, at ingen dag i Odsherred Golfklub bliver ens eller kedelig, tværtimod.  Og dette samtidig med at hun seriøst går til enhver opgave hun bliver stillet overfor, og har et meget særligt kommunikationstalent. Julie Jensen fortjener virkelig at blive hædret med prisen som Årets Golfsekretær.”

Julie i selskab med de øvrige nominerede til Årets Golfsekretær 2017

Prisoverrækkelsen fandt sted ved GAF Danmarks årsmøde på Comwell i Korsør og juryen bestod af GAF Danmarks manager og formand, repræsentant fra Dansk Golf Union og repræsentant for Golfavisen. GAF Danmark er Golfens Administrative Forening, der er en interesseorganisation, har til formål at styrke golfklubbernes administrative personales kompetencer og herved skabe merværdi for golfklubberne.

Udover Julie, var kolleger fra golfklubberne Vestfyn, Hornbæk og Trelleborg nomineret til titlen som Årets Golfsekretær, mens Jette var oppe imod et felt af managers fra Frederikssund, Hornbæk, Svendborg og altså også Horsens, der løb med den fornemme titel for managerne.

Prisen for Årets Golfsekretær er et kunstværk, sponsoreret af GolfBox. Hertil følger diplom, rejsegavekort fra Profil Rejser og en gavepose fra DCC. Hvor rejsen går hen vides endnu ikke.

Odsherred Golfklubs bestyrelse er stolt af sine medarbejdere, og kalder nomineringer og pris for: ”Flot, fornemt og velfortjent”. Selv siger Julie: “Jeg er sjældent mundlam. Men det sidste år har budt på en del fra hele paletten. Jeg er SÅ taknemmelig for at være tilbage i fuldt vigør, og i GAF Danmark, styrket, klogere, uddannet. Det betyder ubeskriveligt meget for mig ‘bare’ det, at være nomineret, men at gå hjem med denne pris… Det sprænger min skala.”

 

Print Friendly, PDF & Email