Golfens Dag 7. juli – kun i Odsherred Golfklub

 

Odsherred Golfklub gentager succesen.

 

Den 7. juli slår Odsherred Golfklub dørene op for dig, din ven, dit barn, din forælder, nabo, kollega og enhver anden, der har lyst til et uforpligtende og gratis møde med Danmarks største voksensport.

Vi markerer Golfens Dag ved at rulle den grønne løber ud. Vi står klar med udstyr, træningsfaciliteter og klubmedlemmer, som kan hjælpe dig med golftips og fortælle om det sportslige og sociale liv i klubben.

Vi starter kl. 09:30 – 13.00 – efterfølgende bydes der på gratis frokost og lodtrækning af et gratis prøvemedlemsskab. Tilmelding på 59302076 eller sek@odsherredgolf.dk

Det er vigtigt at understrege, at det er fuldstændig underordnet hvilken form, du er i, hvilket tøj, du har på, og hvor meget eller lidt du ved om golf. Alle er velkomne på Golfens Dag, som nu på 11. år er anledning til, at tusindvis af danskere får øjenkontakt med golfspillet.

Mange af de danskere har aldrig siden sluppet sporten af syne 🙂

Golf er en aktivitet, som udfordrer dig teknisk og mentalt og som er lig med motion i naturskønne omgivelser. Det er også sporten, hvor alle baner er sin egen unikke oplevelse, hvor man selv bestemmer balancen mellem det sociale og det konkurrencemæssige, og hvor alle kan spille sammen uanset alder, køn og niveau.

Kim Kaas Jørgensen fra Odsherred Golfklub udtaler, at ”denne dag er rigtig hyggelig for både medlemmer og gæster. Vi starter med en kort briefing, hvorefter vi går på træningsbanen, og får introduktion til golfspillet af vores træner, Preben Daa. Herefter får gæsterne selv lov at ramme bolden – og det er ikke nemt! Efter introduktionen deles vi op i hold og alle får mulighed for at spille ”rigtigt” golf på vores fantastiske 9- huls bane. Der afsluttes med en frokost i klubhuset med efterfølgende lodtrækning.

 

Dato: Søndag den 7. juli 2019

Sted: Odsherred Golfklub, Stårupvej 2, 4573 Højby, 59302076

sek@odshorredgolf.dk

Tidsrum: 09:30-13.00

Print Friendly, PDF & Email