Information om Coronasmitte situationen

Statsminister Mette Frederiksen annoncerede i går en række nye tiltag i kampen for at dæmpe udbredelsen af coronavirus. Blandt andet blev det kraftigt anbefalet fra regeringens side, at alle frivillige foreninger indstiller indendørs aktiviteter i to uger. Ligeledes har DIF været ude med en opfordring til også at aflyse udendørs idrætsaktiviteter.

Dansk Golf Union bakker op om og følger de krav og anbefalinger, som kommer fra myndighederne. Det gør Odsherred Golfklub også, og vi har derfor truffet følgende beslutninger, som gælder for de næste 14 dage frem til og med den 29. marts:

 

Spil på banen:
Kan kun foregå i privat regi. DGU og DIF vurderer ikke, at smitterisikoen ved privat spil på banen er på et niveau, hvor der på nuværende tidspunkt er behov for en lukning. Al organiseret golf indstilles. For medlemmer vil det være muligt at bekræfte bestilte tider på mobiltelefonen via Golfbox appén.

Greenfeespillere kan ligeledes spille i privat regi. Betaling foregår på standeren i foyeren eller ved Mobilepay.

Klubhus og øvrige indendørs faciliteter:
Alle indendørs aktiviteter indstilles. Det betyder, at der ikke bliver holdt møder, hverken udvalgs- eller bestyrelsesmøder. Undtaget er kun krisemøder i relation til den nuværende situation. Sekretariatet er lukket og kan kun kontaktes telefonisk i den normale åbningstid alle hverdage
kl 9-13. De ansatte arbejder hjemmefra eller enkeltvis på kontoret, hvis dette er hensigtsmæssigt for udførelsen af arbejdet, men må kun kontaktes over telefonen.

 Restaurant:
Café Solvogn er lukket frem til og med den 29. marts. Der kan købes øl/vand i automaten i foyeren.

Shop:
Er lukket. Der er et begrænset udvalg af shopvarer tilgængelig i automaten ved betalingsstanderen.

Træning:
Fællestræning for eliten indstilles frem til og med den 28. marts. Preben Daa kan fortsat afholde træning for alle som enkeltlektioner med behøring hensyntagen til smittefaren (holde afstand, ingen kram).

 Greenkeeperne:
Greenkeeperne fortsætter umiddelbart arbejdet og tager de nødvendige forholdsregler, når de samles i frokoststuen (afstand mellem stole, vask af hænder mv.). De kører dog for nedsat kraft, fordi nogle af vores ansatte er nødt til at blive hjemme for at passe børn.

Rengøring:
Vi har sendt vores rengøringsdame Birthe hjem. Vi vil forsøge at indsætte vikar, så der kan gøres rent efter nødvendighedsprincippet.

Vi følger selvsagt situationen nøje. Yderligere information følger efter behov og for perioden efter den 29. marts.

 

Med venlig hilsen

pbv
Formand Ingelise Badsted

Print Friendly, PDF & Email