Jule og nytårshilsen fra greenkeeperne

Vi er nu gået over til at spille ” vinterbanen” på 18-hulsbanen, det betyder at vi kun spiller hul 10-18. Der vil stadig spilles til sommergreens, når vejret tillader det. Der skiltes ved 10. tee og på hjemmeside samt facebook. Samme forhold gælder på 9-hulsbanen, og der skiltes ved starterhus.

På banen har vi arbejdet mange timer med vandingsanlægget. Vi har gravet nye kabler ned flere steder, så computerstyringen igen er ok. Vi har samtidig fået installeret automatvanding, på den nye shortgame bane. Der er ligeledes foretaget en del beskæring, som gerne skulle gøre klipningen noget nemmere. Grenaffaldet vil blive fjernet, når vi får en periode med frost. Der er frit drop, hvis bolden skulle ligge i grenene. Markeringerne på banen er ændret, så de passer til de nye regler, der træder ikraft 1/1- 2019.

I maskinhuset arbejder vi med at klargøre maskinparken, så den er iorden til en ny sæson.

Vi har som i de mange foregående år, problemer med især krager, der forårsager store ødelæggelser på vores greens. Vi har derfor lavet en aftale med lokale jægere, som især vil være i området omkring 9-hulsbanen og 1. hul på 18 hullers banen. De tager selvfølgelig store hensyn, så ingen er i fare ved spil på banen! Jagten vil foregå indtil 31/1 2019.

Banepersonalet går nu på juleferie, og frem til d. 13/1 2019, vil der kun være almindeligt opsyn med banen. Vi ønsker alle medlemmer en glædelig jul og et godt nytår. Samtidig vil vi gerne takke bestyrelse og baneudvalg, for et godt samarbejde i den forgangne sæson.

Med venlig hilsen

Greenkeeperne

Print Friendly, PDF & Email