Juniorernes afslutnings- og prisfest

Frederik Wahlström Sønderskov blev den helt store prissluger med sin flotte placering som runner-up i både slagspil og hulspil ved klubmesterskaberne og udnævnelsen som Årets Komet.

Årets juniorkubmester er Lucas Thue Jensen, 17, der sejrede i komfortabel stil i både slagspil og hulspil. I hulspilsfinalen, der blev spillet i starten af oktober, vandt Lucas Thue Jensen 5/4 over Frederik Wahlström Sønderskov. Kvalifikationen til hulspilsmesterskaberne kom via slagspilsmesterskaberne, hvor Lucas sluttede hele 36 slag bedre end nærmeste juniorforfølger, hvorfor der aldrig rigtig var nogen tvivl om, at vandrepokalerne skulle hjem til Lucas, der er juniorernes dobbelte klubmester 2017.

Årets kometspire: Nicolaj Edvardsen

Runner-up i både slagspil og hulspil blev Frederik Wahlström Sønderskov, der som de øvrige præmiemodtagere blev lykønsket af bestyrelsesmedlem Gert Andersen, og præmieret med bl.a. et gavekort til Hotel HøjbySø.

Traditionen tro udnævnes ligeledes Årets Junior, Årets komet og Årets kometspire. Det er juniorernes træner, pro Preben Daa, der udpeger og afholder hyldesttale for de fremhævede juniorspillere, som i 2017 er:

Laurits Gylling Petersen har også haft en forrygende sæson og topper den med kåringen som Årets Junior.

Årets junior: Laurits Gylling Petersen, 13 år

Årets komet: Frederik Wahlström Sønderskov, 11 år

Årets kometspire: Nicolaj Edvardsen, 14 år

Victoria Riise Schou – “Årets overraskelse”

Hertil kommer en ny udnævnelse, Årets overraskelse, som i år tilfaldt Victoria Riise Schou, 10 år.

Tak for is og alt det andet, fra juniorerne til fru Hansen

Der var også blomster til klubrestauratør fru Hansen, der altid har bakket rigtig flot op om juniorerne ved fællesspisninger, turneringer og afslutninger. Da fru Hansen har søgt nye veje fra nytår, blev årsafslutningen et punktum for et fint samarbejde gennem tiden, og fru Hansen fik derfor overrakt en smuk buket blomster.

Juniorernes formand takker af

Tak for hjælpen til afgående juniorudvalgsformand Michael Alstrup Kristensen. Michael kom til klubben i 2013 efter golfspillet havde ligget stille i nogle år. Da hans yngste datter så startede til minijuniorgolf, konstaterede Michael, at hvis hun havde tid til golf, så havde han også. Inden længe gik begge Michaels døtre til golf, og hans kone startede også. Det var således en familie på 4, der gik til golf, og det hele startede med en lille minijunior. Michael har siden involveret sig i juniorarbejdet med turneringer, juniorcamp, og øvrige arrangementer, men nu hvor børnene igen har sluppet golfen, overlader han pladsen til en anden forælder, nemlig Karsten Mikkelsen. Tak for den store indsats for Odsherred Golfklub, Michael, og god vind fremover.

Kommende formand Karsten Mikkelsen takker afgående formand Michael Alstrup Kristensen for arbejdet for juniorerne i Odsherred Golfklub.

Karsten Mikkelsen ny juniorudvalgsformand 

Karsten Mikkelsen startede sammen med sin kone Rikke og ældste søn, Alexander til golf i 2014, siden er yngste søn, Mads, også kommet til, og alle fire er aktive i juniorafdelingen. Karsten har sågar i flere år været vores minijuniortræner, hvor han med klubbens yngste ”leger” golf og skaber gode relationer børnene imellem, mens de vokser sig klar til at fortsætte golfspillet på juniorholdet. Karsten har været et engageret aktiv for klubben via juniorarbejdet i flere år, og vi byder ham hjertelig velkommen som juniorudvalgsformand.

Fotos: Karsten Mikkelsen

Print Friendly, PDF & Email