Klubmesterskaber 2018 – Slagspil

Den forgangne weekend skulle klubbens slagspils mestre kåres  i herre- ,dame- og juniorrækkerne.  32 friske spillere havde taget handsken op, og skulle nu dyste mod hinanden. Der var 18 herre, 9 damer og 5 juniorer som stillede op.

Lørdag var den store dag, hvor der skulle spilles 36 huller for damer og herrer, hvor juniorerne kunne nøjes med en enkelt runde. Der blev lagt ud i fint vejr, med lidt vind og solskin, men dog med noget lavere temperatur end vi ellers har været vant til denne sommer. Men der blev gået til den fra starten.

Efter første runde var der præsteret pæne runder, men nogle af feltets favoritter, kunne ikke helt holde dampe oppe, så efter første runde havde Frank Viggo taget spidsen. En fortjent føring, efter at have vist stabilt spil gennem hele sæsonen. Han fik dog ikke lov til at stikke af, da både Svend Mathiasen og Aske Baun, var lige i hælene på ham. Hos damerne var det som forventet primært en kamp mellem Karin Lund og Pernille Høst, men dog ikke mere end, at hvis det ville gå dårligt i 2. runde, var der flere som kunne hente dem. I junior rækken havde Lucas Thue Jensen spillet sig langt i front, men de andre deltagere kan med gode runder, gøre sig gældende i netto spillet.

Lørdagens runde 2 blev præget at noget dårligere vejr. Der kom nogle kraftige byger undervejs, men det slog dog ikke feltet ud af kurs. Flere spillere have indset, at første rundes resultat skulle forbedres. Det blev så hermed gjort, så efter runde 2, var den forreste del af feltet blevet samlet igen. Men dog ikke mere, end det stadig var Frank Viggo, Svend Mathisen og Aske Baun som lå forrest. Men nu havde flere spillere indhentet noget af deres store forspring, så med en god 3. runde, og lidt kludder i toppen, så kunne de indhentes. Hos damerne, havde både Karin og Pernille ”besluttet”, at de ville have spænding i deres række, for med 2 mindre gode scores, havde de lukket flere af de andre med ind i kampen. Nu var der pludselig ikke så langt op til dem. Så en spændende 3. runde kunne imødeses både for damer og herrer.

Om søndagen skulle det hele så afgøres. Med 2 runder i kroppen fra dagen før, var flere af deltagerne noget trætte, men humøret var i top. Der var lagt op til nogle spændende opgør. Hos damerne, kunne Bodil Thaarup måske drille Pernille og Karin, men det blev til et opgør mellem de 2 damer. Desværre kunne Pernille ikke holde sammen på det, og fik spillet sig helt væk fra toppen. Derimod kunne Lone Thue Jensen med den bedste runde fra damerne, nu spille sig ind i kampen. Så da dagen var omme, havde Lone spillet sig frem til en delt 2. plads, som hun delte med Bodil. Men på grund af at have spillet de bedste 36 huller, kunne Lone Thue Jensen blive udråbt som årets Runner Up. Karin holdt sammen på det, og kunne tage titlen som årets klubmester for damer.

Hos herrerne var der også spænding. Kunne trioen, Frank,Svend og Aske, holde de andre væk? Flere forsøgte med klart bedre runder end dagen før, men det lod trioen sig ikke slå ud af. Tværtimod, så kæmpede de 3 spiller en hård dyst, hvor de skiftedes til at have føringen. Et enkelt hul med en dårlig score, kunne betyde alt for disse 3 herrer. Men da de 18 huller var spillet, blev det hele afgjort med en sejr til Svend Mathisen i en samlet score på 235. Aske Baun-Christensen med 236 slag og Frank Viggo Rasmussen med 237 slag. En meget tæt og spændende kamp mellem de 3 herrer.

I Junior rækken, var der ikke rigtig noget der kunne gøres mod Lucas Thue-Jensen. Han vinder denne række med pæn margin. Runner Up blev Frederik Wahlstrøm Sønderskov.

I forlængelse med dette klubmesterskab, blev der også spillet nettorækker, og her blev vinderne som følger:

Herre                                              Damer                                            Junior

  1. plads Frank Viggo (219)                         Bodil Thaarup (229)                   Laurits Gylling (153)
  2. plads Svend Mathiasen (220)               Lone Thue Jensen (232)            Lucas Thue Jensen (156)
  3. plads Aske Baun (224)                           Lone Rasmussen (239)
  4. plads Henrik Nuller Andersen (226)

 

Så mangler vi bare at finde klubmestre i HULSPIL. De afvikles i weekenden d. 22. / 23. september. Her skal de 8 bedste fra både damer og herre rækkerne spille mod hinanden. Juniorerne afvikler selv deres mesterskaber i HULSPIL løbet af efteråret.

Men en dejlig weekend i solskin, regn og blæst.

Turneringsudvalget

 

 

Print Friendly, PDF & Email