Mens vi venter turneringen 2020 – referat

 

Turneringsreferat

 

Mens klubben 2 bedste damer og herrer dystede om årets titel som Klubmester i Hulspil, har vi andre mulighed for at spille en lille runde Stableford som opvarmning til at klappe ad vores nye mestre.

25 glade spillere mødte derfor op denne søndag for at nyde en runde golf sammen.

Turneringen blev en lille smule forsinket, idet tågen havde lagt sig tæt over banen denne søndag, og man havde derfor valgt at udsætte starten på de 2 Hulspils finaler, samt finalen i Mosby Vine Cup. Men med godt 10 min. forsinkelse blev turneringen startet.

Normalt tager denne turnering ikke lang tid at spille, men da Mosby Vine Cup finalen, som blev spillet foran vores bolde, viste sig som en tæt og jævnbyrdig dyst, og derfor tog lang tid at spille, blev vores ”Mens Vi Venter” også en lidt lang tur for alle holdene. Men humøret blev holdt højt i det gode selskab, og vejret var i top på en veltrimmet bane.

Da alle var kommet ind, kunne, kunne man hurtigt gå over til præmierne. Også for at deltagerne kunne komme ud og følge de afgørende huller i de 2 finaler i Klubmesterskabet. Men dette års turnering blev top resultaterne som følger:

  1. Birgitte Brandt Kristiansen – 41 Point
  2. Svend Mathiasen – 37 Point
  3. Frank Viggo Rasmussen – 35 Point
  4. Inge Lise Eisbo – 33 Point
  5. Winnie Bech – 31 Point

Og på en delt 6. plads kom Jens Brandt Kristiansen og Flemming Bech med 30 Point.

Der er desværre ingen foto af vinderne, da vi igen var underlagt Corona restriktioner.

 

Turneringsudvalget

Print Friendly, PDF & Email