Mosby Vine Cup 2018

 

 

Gennem hele sommeren, har klubben afholdt en løbende cupturnering som hedder MOSBY VINE cup. I 2018 har 12 2-mands hold deltaget. Efter tilmeldingens udløb, blev holdene delt i 2 grupper, og enkelte hold stod over i første runde – ud fra deres placering fra turneringen i 2017.

De 12 hold har løbende spillet hulspil turnering. Vinderne af de enkelte matcher er gået videre til næste runde, hvorimod det tabende hold blev slået ud af turneringen. Efter de mange dyster, kunne 4 hold se sig klar til semifinaler.

I den første semifinale, skulle holdet ”Bird/Timian” (Mariann Bours og Pia Jørgensen) spille mod ”Morten & Peter” (Morten Flindt og Kim Bours). Her trak damerne sig ud som sikre vindere med en sejr på 7/6.

I den anden semifinale mødte holdet ”Esther x 2” (Henrik Ryttergaard og Per Hansen), holdet ”You’ll Never Walk Alone” (Henrik Nuller Andersen og Thomas Stokholm) Her var der lidt mere spænding om resultatet, men det endte med en sejr til ”Esther x2” på 3/2.

Finalen var således et opgør mellem de stærke damer, og de ”kvindelige” herrer. Men måske var det navnet på holdet som have gjort ”Bird & Timian” forvirret, for de måtte se sig slået med en mindre sejr til de ”Esther x2” på 4/3.

De fine præmier, fra turnerings sponsor MOSBY VINE, til de to finale deltagere, blev uddelt i forbindelse med afholdelsen af KLUBMESTERSKABERNE i hulspil.

Der skal lyde stor ros, til alle de deltagende hold, fra Turneringsleder Henrik Andersen. Alle holdene havde overholdt alle deadlines for hvornår de enkelte runder skulle være afviklet, og derfor er turneringen blevet afviklet i god ro og orden, uden at der skulle skrides ind.

Turnerings udvalget har derfor planlagt gentagelse af denne turnering i 2019, og vi håber igen, at MOSBY VINE vil være sponsor, og at flere af klubbens medlemmer vil finde sammen i 2 mands hold med sjove navne og deltage i denne herlige turnering. Der kommer information om turneringen i turnerings folderen som vil være klar i begyndelsen af 2019.

 

Turnerings udvalget

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email