Nyt fra Begynderafdelingen september 2020

 SPIL MED-DAG.

Søndag den 23. August 2020 havde vi tilmeldt os DGU’s SPIL MED-DAG. Arrangementet var baseret på, at medlemmer af klubben kunne invitere gæster med, der ikke var golfspillere. Medlemmet var så vært for sine gæster og introducerede dem til vores dejlige sport.

Efter en kort velkomst og introduktion af begynderudvalgsformand Gert Andersen, gik vi på træningsområdet for at putte og slå bolde på driving range. Herefter gik vi på 9-hulsbanen og spillede 3-5 huller. Dagen sluttede i restauranten, hvor klubben var vært ved en lille forfriskning.

Af gæster var der 9 voksne og 2 børn og vi havde 4 hyggelige timer, hvor alle gav udtryk for, at det havde været en fantastisk dag, selvom de også fik en kraftig byge undervejs.

Klubben havde lavet et speciel tilbud i dagens anledning, hvis de tegnede prøvemedlemskab samme dag, ville de få 50% af normalprisen, 7 af de voksne takkede ja og tegnede prøvemedlemskab på dagen, det må siges at være en god tegningsprocent.

Efterfølgende har vi også kunnet konstatere, at flere af dem var meget ihærdige for at komme i gang, da de allerede mandag kontaktede sekretariatet og ønskede yderligere materiale. Så alt i alt et positivt tiltag.

 

ELITE -OG BEGYNDERSAMSPIL. 

Mandag den 24. august havde vi vores årlige samspilsdag med eliten. I alt mødte 57 op til denne aften, som er det højeste deltagerantal, i hvert fald de sidste 5 år.

Vi havde gunstart på 18-hulsbanen, på de første 9 huller, og mange af hullerne også med 2 hold, så det tog lidt tid at komme rundt.  Der var en elitespiller med på hvert af holdene og 3 begyndere/hjælpere. Vi fik en dejlig runde i fint fint golfvejr.

Efter spillet samledes vi i restauranten til lidt mad og drikke.

 

 Åben fredagsgolf på 9 huls banen. 

Med virkning fra 28. august er spilletidspunktet ændret til kl. 17:00. Mødetid er kl. 16:45 på 1 tee på 9 hulsbanen.

Ændringen er foretaget, dels for at give flere spillere mulighed for at spille med, dels for at spillerne på 9 huls banen, får mulighed for at spise sammen med spillerne på 18 huls banen efter spillet.

Alle spillere med hcp 72 og derunder kan deltage i åben fredagsgolf på 9 huls banen. Tilmelding i Golfbox.

 

Turnering.

Næste turnering spilles den 28. september på 18 huls banen.

Der spilles enten hulspil, som vi har prøvet tidligere på 9 huls banen eller Texas Scramble. Mere information følger på vores spil-sammen om mandagen.

 

Print Friendly, PDF & Email