Nyt fra begynderudvalget

 

 

 

 

Vellykket Texas Scramble aften.

Mandag den 3. juni mødte ialt 38 begyndere/prøvemedlemmer/hjælpere op,
for at spille Texas Scramble på 18 hulsbanen (de første 9 huller), en rigtig hyggelig
og social spilleform, og for mange af de helt nye spillere var det første gang, at de prøvede Texas Scramble – Alle var meget begejstret for denne spilleform.
Det blev en rigtig dejlig aften, med hyggeligt og godt spil med efterfølgende fællesspisning i Cafe Solvogn.
Der var vinpræmier til de 2 bedste hold, som blev sponsoreret af Hotel Højby Sø.

 

Golfens Dag den 7. juli kun i Odsherred golfklub.

Søndag den 7. juli afholder vi vores 2. ÅBENT HUS-arrangement fra kl. 9.30 til kl. 13.00.Vi håber på, at rigtig mange nye møder op denne dag, for at prøve vores fantastiske sport.

Vi håber på, at der kommer lige så mange, som til Golfens Dag i april, hvor vi var 60 deltagere, men mindre er acceptabelt😀.

Hvis nogle skulle have lyst til at hjælpe til, så giv lige Gert Andersen en mail gert1945@gmail.com

 

Turnering i juli måned.

Den 29. juli spiller vi Texas Scramble på de første 9 huller på 18 huls banen. Efter spillet er der præmieuddeling og fælles spisning. Pris for mad 100 kr.

Tilmelding i Golfbox er åben.

 

Spil med eliten.

 Mandag den. 12. august har vi fællesspil med klubbens elitespillere. Vi spiller TEXAS SCHRAMLE.  Det er en rigtig hyggelig dag, som I ikke må snyde jeg selv for.

Efter spil samles vi i Cafe Solvogn til fællesspisning og præmieuddeling. Prisen for deltagelse er 130 kr. Tilmeld dig via GOLFBOX.

 

Klub 37-54.

Klubben blev startet sidste år og skulle være et bindeled mellem begynderafdelingen og de andre klubber i klubben.

Interessen har desværre vist sig at være begrænset, som regel har vi kun været 4-6 stk. Torsdag den 13.6 var vi f.eks. kun 3, hvilket er for lidt til en klub i klubben.

Så med mindre der kommer mange tilkendegivelser om at fortsætte klubben, vil denblive lukket 1.7.2019 (klubben er lukket)

Det har for June været en fornøjelse at spille med de fremmødte.

 

Nyt fra vores pro træner Preben Daa.

Fællestræningen går strygende og næsten alle hold er fyldte. Husk man kan melde sig til, 4 uger før den foregår.

Nye prøvemedlemmer har behov for 2 lektioner, hvor der max er 4 deltagere, før man deltager i mandagssamspil. Finder du ikke plads i trænerens kalender, så ring eller send sms på 30731423, så finder vi en løsning.

Træningen som kaldes ”Intro til spil på banen” og afholdes af træneren 1 gang om måneden – foregår næste gang 13.7 kl. 11-13. Her gennemgås mange facetter af golfspillet. reglerne, slag fra forskellige leje, rough, bakkerne, bunkers og hvordan man læser sit put, osv….. På denne måde lærer du mere om din golf, og får det sving du lærer på måtterne til at virke på banen…

Vores nye ”Shortgamebane ved træningsområdet, bliver indviet 13.7 kl. 14-15, mød endelig med og lær den at kende. Mere om det på klubbens hjemmeside senere.

 

Opfordring til prøvemedlemmer.

Vi har rigtig mange prøvemedlemmer, som er i fuld gang med træning og instruktionhos Preben Daa, men vi mangler mange af jer mandag aften til SPIL-SAMMEN.Vi kan kun anbefale jer at møde op og få nogle gode timer på 9- huls-banen sammenmed andre nye golfspillere og vores gode hjælpere.

Vi mødes kl. 16.30 ved starterhuset ved parkeringspladsen.

 

 

Venlige golfhilsner fra Begynderudvalget

Print Friendly, PDF & Email