Nyt fra begynderudvalget

 

 

Åbent Hus 7. juli 2019.

Vi afholdte vores 2. Åbent Hus arrangement søndag d. 7. juli 2019. Vi var naturligvis spændte på, hvor mange der ville komme, nu hvor vi var 60 tilmeldte ved Golfens dag i april.

Vi blev glædelig overrasket, 38 mødte frem og fik et par gode timer, med træning på putting-green, indspilsgreen og driving-range, og afsluttede med at spille 3-4 huller på  9-hulsbanen. Vi oplevede igen flere ”talenter ”blandt de fremmødte.

Efterfølgende var der spisning i Restaurant “Cafe Solvogn”. 

7  personer tegnede prøvemedlemskab, og flere tog indmeldelseblanketten med hjem, for lige at vende det en ekstra gang. Igen blev der trukket lod om et gratis prøvemedlemsskab, blandt de der udfyldte skemaet på dagen. 

Preben Daa stod selvfølgelig for undervisningen og mange hjælpere fra begynderafdelingen var mødt frem for at give en hånd med.

En stor tak til alle for endnu en rigtig god og hyggelig dag.

Mandagssamspil med Dragsholm.

Tidligere på sæsonen henvendte vi os til Dragsholm golfklubs begynderafdeling, for at høre om de var interesseret i, at vi lavede et par samspilsdage mellem vore 2 klubber’s begynderafdelinger. 

Vi havde intet hørt indtil  d. 22. juli, hvor de vendte tilbage og syntes det kunne være en god ide. Vi arbejder nu videre med at finde 2 dage, hvor vi henholdsvis spiller hos dem og os. “

Vi vender tilbage når vi har nyt.

Nyt medlem af begynderudvalget.

Jens Christian Andersen er indtrådt som nyt medlem i begynderudvalget, efter at Birthe Pløger og Kirsten Jørgensen har trukket sig fra udvalget.

Spil med Eliten.

Husk at tilmelde jer på golfbox til d. 12. august 2019, hvor vi spiller sammen med Eliten. Altid en rigtig hyggelig dag, hvor vi spiller Texas-Scramble.

Tilmeldingen slutter d. 7. august kl. 23:59.

Venlige golfhilsner fra Begynderudvalget 

Print Friendly, PDF & Email