Nyt fra begynderudvalget

Spil-sammen.

På vores spil-sammen mandag aften, møder der rigtig mange medlemmer op med handicap under 36 og det er vi rigtig glade for. Men da man jo ikke er begynder mere, når man har et handicap under 36, har vi i udvalget besluttet, at holdopdeling denne aften vil være således:

Primærbold:

1 begynder, 1 prøvemedlem og en hjælper.

Og alle under 36 spiller sammen uden hjælpere (hvis der er hjælpere, går de med ud)

Vi har i øvrigt besluttet at forlænge sæsonen hele oktober måned med.

Husk HELENEHØJ – 9 hullers turnering den 8. september.

Som udgangspunkt, er denne turnering for vores 9-hulsbane medlemmer, men hvis der er interesse fra andre medlemmer, skal de være velkommen, til at deltage. Vi har dog kun 36 pladser, og de vil blive forfordelt til 9-huls bane medlemmerne efter “først til mølle” princippet, i skrivende stund er der 7 tilmeldte – er du interesseret – så tilmeld dig i GolfBox, inden 1. september.  Efter turneringen er der fællesspisning i Cafe’ Solvogn – pris kr. 125,-.

Endnu en opfordring til prøvemedlemmer.

Vi har rigtig mange prøvemedlemmer, som er i fuld gang med træning og instruktion hos Preben Daa, men vi mangler mange af jer mandag aften til SPIL-SAMMEN.

Vi kan kun anbefale jer at møde op og få nogle gode timer på 9 huls banen sammen med andre nye golfspillere og vores gode hjælpere.

Fra mandag den 2. september mødes vi kl. 16.00 ved Starterhuset ved p-pladsen, da det bliver tidligere mørkt.

Ældre Sagen Golf.

Det handler om at tilbyde livskvalitet, aktivitet og netværk for Ældre Sagens medlemmer og hertil er golf alle tiders. Der er nemlig plads til at hyggesnakke, mens man forfølger sin bold over de 9 kuperede huller.Er du medlem af Ældre Sagen, og har du lyst til at prøve at spille golf, kan du møde op i klubhuset i Odsherred Golfklub, Stårupvej 2 i Højby, tirsdage og torsdage kl. 9.30.

Venlige golfhilsner fra Begynderudvalget

 

 

Print Friendly, PDF & Email