Nyt fra Begynderudvalget juni 2020

Nyt fra begynderudvalget.

Så blev sæsonen “skudt” i gang.  Mandag den 8. juni var der 39 begyndere/hjælpere i strålende solskinsvejr og højt humør. Dejligt med så mange fremmødte og her vil vi også gerne opfordre prøvemedlemmer til at møde op om mandagen og komme i gang med det herlige golfspil.

Golfensdag.

Golfensdag blev afviklet søndag den 21. juni, hvor 30 gæster havde tilmeldt sig, og heraf mødte 20 gæster op på dagen.


Formand Gert Andersen bød deltagere velkommen og fortalte om golfens lyksaligheder, samt om hvad der ventede dem de næste par timer. Deltagerne blev herefter inddelt i 7 grupper med hver sin hjælper fra begynderafdelingen og gik til træningsanlægget, hvor golfpro Preben Daa lavede en kort instruktion, bl.a. om hvordan man holder på et jern, forskellige slag, stands m.m.

Deltagerne blev herefter opdelt i 3 grupper, hvor de den næste time øvede sig med hjælp fra begynderhjælperne, på drivning range – indspilsbanen og puttinggreen. Selve Golfen sluttede med spil på 9-hulsbanen, hvor de fleste nåede at spille 4-5 huller.

Dagen blev afsluttet i restauranten med en sandwich og øl/vand. Diverse materialer var delt ud til orientering, og formand for begynderudvalget – Gert, takkede alle for en fantastisk dag og orienterede om prøvemedlemsskabet og opfordrede til at man tegnede dette.

Efterfølgende kan vi konstatere at 5 tegnede et prøvemedlemsskab på selve dagen, men vi er sikre på, at der kommer flere i løbet af den nærmeste tid.

Til sidst skal der også lyde en stor tak til alle vores hjælpere i begynderafdelingen, der var med til at sikre en dejlig dag og oplevelse.

Mandag den 29. juni spiller vi Texas Scramble på 18. huls banen, de første 9 huller, med efterfølgende spisning.

Texas Scramble er en holdturnering med 3-4 spillere på hvert hold, ingen er “alene og fortabt” på den store bane. Holdet er en enhed og konkurrerer mod de andre hold.

På hvert hul driver alle 3-4 spillere, hvorefter man vælger stedet for det bedste slag. Stedet markeres, og her dropper de øvrige deres bolde, og slår deres andet slag herfra. Sådan fortsætter spillet for de næste slag.

Vi vil selvfølgelig orientere om spillet inden vi spiller ud.

Husk også at vi den 13. juli spiller hulsspil på 9-hulsbanen.

 

Short Game banen. 

Vi vil i starten af juli måned begynde at spille på Short Game banen om mandagen. Det bliver “de gamle” nybegyndere, der bliver sendt derover. Det bliver Lisbeth Frederiksen og Jens Christian Andersen, der kommer til at stå for spillet. Vi regner med at sende 6-8 spillere derover hver gang, med de sædvanlige “store præmier”.

Nyt tilbud – fredagsgolf. 

Fredagsgolf er et nyt initiativ i Odsherred golfklub og her har begynderafdelingen koblet sig på, således kan vi tilbyde alle i begynderafdelingen at komme og spille en ekstra dag, udover mandagen, sammen med andre ligestillede.

Et nyt og spændende tiltag, hvor du får yderligere muligheder, for at spille sammen med andre. Der vil også være en hjælper(e) fra begynderafdelingen til at sætte det i gang, som du kender fra mandagsspillet.

Vi spiller på 9-hulsbanen med starttidspunkt kl. 15.00, men mødetid senest 15 minutter før. Efter spillet er der selvfølgelig mulighed for at besøge Cafe Solvogn.

Vi håber at se mange af jer og at I vil benytte denne mulighed for at lære endnu flere golfere at kende og hygge jer sammen.

Regelaften. 

En lille reminder om vores regelaften den 6. Juli kl. 19.30, der er p.t. kun 3 tilmeldte – tilmelding skal foregå i GolfBox. Kurset gennemføres kun ved over 10 tilmeldte.

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email