Nyt fra Begynderudvalget marts 2021

Højby, den 27. marts 2021

GOLFSÆSONEN 2021 – “lige på trapperne”

Kære begyndere,

Så er der ikke mange dage til vi kan starte op på en ny spændende golfsæson i begynderafdelingen.

Vores MANDAG-SPILSAMMEN starter  12. APRIL.

Vi mødes som altid ved starterhuset på hul 1 ved (18-hulsbanen) kl. 16,30, hvor vi deler hold og herefter går ud i hold på 9-hulsbanen  med 1 hjælper og 2/3 begyndere.

 Vi håber ud over at se jer alle igen, også på mange nye om mandagen, da vi allerede har fået en del nye medlemmer ind i klubben, samt en del prøvemedlemmer, der står klar til se om golfen er noget for dem.

BEMÆRK: Alle med HCP 36 eller derunder SKAL spille på 18-hulsbanen, under forudsætning af man har medlemskab hertil. Hvis ikke man har medlemskab kan man KUN spille ved at betale green-fee. (man kan IKKE spille på 9-hulsbanen).

Grundet Corona restriktionerne kan vi frem til 10. maj ikke bruge Café Solvogn efter spil, men måske kan vi afslutte dagen på terrassen til præmieoverrækkelser.

Ud over det normale SPIL-SAMMEN vil vi i løbet af sæsonen have 5 mandage, hvor vi spiller 9 huller på  18- hulsbanen, i form af Texas-scramble el. andre hyggelige spilleformer, ligesom vi spiller med Eliten sidste mandag i august.

Søndag den 25. april er GOLFENS DAG over hele landet. Odsherred Golfklub afholder det også,  så hvis I kender nogen der måske kunne være interesseret i at prøve vores dejlige sport, så skub på dem og få dem til at komme denne dag.  Tilmelding SKAL ske til sekretariatet på tlf. 59302076.

Vi vil løbende gennem sæsonen udsende nyhedsbrev til jer.

I ønskes alle en god sæson. På gensyn.

BEGYNDERUDVALGET

Print Friendly, PDF & Email