Nyt fra Begynderudvalget

Sæsonen 2018 blev afsluttet med en medhjælperturnering den 28.10.2018, en hyggelig dag, hvor vi var i alt 14 deltagere med spil på de første 9 huller på 18-hulsbanen.

Vinderen af turneringen blev Jørgen Wiell med 17 point – traditionen tro skulle den “grønne jakke” have ny ejer og i år valgte vi at udnævne den hjælper, som havde været den mest trofaste hjælper i sæsonen – kun med et fravær på 2 gange, det blev også her Jørgen Wiell – tusind tak for hjælpen Jørgen.

Vi glæder os til at byde alle velkommen til sæsonen 2019 – første gang er mandag den 8. april 2019.

Et hold hjælpere er klar til at guide og hjælpe undervejs på golfrunden. Vi mødes ved putting green for enden af p-pladsen. Du skal ikke tilmelde dig på forhånd, blot møde op. Kom i god tid, så du kan nå at varme op🏌🏻‍♀️🏌️‍♂️.

Efter spillet samles vi i Café Solvogn og taler om dagens spil, uddeler præmier og hygger os.

Der er mulighed for at bestille mad hver mandag, til kr. 100,00 incl. 1 øl/vand.

Vi starter kl. 16.30 med at dele hold og spiller fra kl. 17.00. Efter 1. september starter vi kl. 16.00 (golfspil starter kl. 16.30).

Igen i år vil der være “torsdagsklubben” der starter vi op torsdag d. 11/4 kl. 18.00 med spil på 9 hulsbanen, mødetid er kl. 17.40 ved 1. teested på 18 hulsbanen.

Vi vil her gøre opmærksom på, at der er mulighed for at tilmelde sig til regelkurser som er oprettet i forbindelse med de nye golfregler for 2019 – tilmelding, skal foregå på GolfBox.

Den 6. april tages der officielt hul på golfsæsonen, og traditionen tro er programmet:

kl. 9.00   Standerhejsning – flaget går til tops, sang og åbningstale, herefter
Arbejdsdagsdag
Fællesspisning
kl.14.00 Tak for i dag (cirka tidspunkt)

Vi håber på kæmpestort fremmøde, og der er arbejdsopgaver til alle. Opgaverne er af meget varierende karakter, så uanset alder eller helbred, kan du sagtens være med.

Så mød gerne op på denne dag 😊.

NB!  Husk at tilmelde dig på vores facebook gruppe: Odsherred Golfklub Begynderforum, hvor du løbende kan holde dig opdateret.

Venlige golfhilsner fra Begynderudvalget.

Print Friendly, PDF & Email