Odherred 1-2-3 er veloverstået

I den netop overståede weekend, blev der afholdt årets 3 dages turnering i Odsherred Golfklub. Der var lagt op til 3 dage med golf for dem som ikke kan få golf nok, 2 dage for dem som også har brug for en pause, og en enkelt dag som finder det udfordrende nok. Vi havde desværre ikke tilmeldinger nok til 2-dages turneringen, men rigtig mange som var på søndags runden, hvorfor denne gruppe blev opdelt i 2 rækker.

De ”seje” 12, som have taget udfordringen op med 3 dages golf i rap, startede deres turnering op fredag aften, og på en højsommer juni aften, kunne man nyde banen og der blev spillet rigtig flot golf. De var flotte resultater fra alle deltagerne, så feltet lå tæt samlet efter første runde. Og fredagen kunne spillerne til sidst nyde fra terrassen til en omgang biksemad fra Cafe Solvogn.

Lørdag morgen var de 12 klar igen, og det stod hurtigt klart for deltagerne, at det ville blive en varm omgang. Kl. 9 om morgen var temperaturen langt over de 25*, så alle var klar ved vandposten. Men selvom det var en meget varm runde, var tempoet fint, og der blev igen vist golf i høj klasse. Der var ikke langt fra top til bund.

Om søndagen blev vi alle samlet, så det samlede antal for hele turneringen var nu oppe på 56 deltagere. Alle var blevet advaret om lørdagens høje temperaturer, hvorfor alle havde taget deres forholdsregler med masser af vand med på runden og paraplyen klar, så man kunne komme i skygge på solen. Men gudskelov kunne man fristes til at sige, så fik vi om søndagen en lettere vind på banen, så selvom det stadig var varmt, så kunne man bedre holde det ud. Og igen fik vi flotte resultater at se.

Efter godt 4½ times golf, havde Cafe Solvogn igen gjort klar til en omgang super bespisning. Der var tændt op i grillen, og der blev serveret både lækkert oksekød og kylling, samt nogle dejlige friske salater til. Igen var maden i top fra Cafe Solvogn.

Efter maden var spist, var det blevet tid til præmie uddeling fra dagen hovedsponsor Pro Golf Scandinavia – Greve, samt vores faste sponsor til nærmest flaget konkurrencen, SuperBrugsen – Højby. Vinderne blev som følger:

A – Rækken (over de 3 dage): 1. Simon Grønkjær-Jensen 109 Point – 2. Claus Helms 102 Point – 3. Aske Baun-Christensen 102 Point.

C – Rækken: 1. Winnie Bech 40 Point – 2. Kirsten Jordy 37 Point – 3. Svend Stenhøj 32 Point – 4. Pernille Høst 32 Point – 5. Flemming Thaarup 32 Point – 6. Frank Viggo Rasmussen 30 Point.

D – Rækken: Flemming Nielsen 38 Point – 2. John Christiansen 38 Point – 3. Hans Peter Østergaard 36 Point – 4. Max Borgholdt 35 Point – 5. Flemming Bech 34 Point – Aase Bremer 34 Point.

Nærmest flaget var det følgende dygtige spiller som havde gjort sig fortjent til præmie:

Hul 2: Svend Mathiasen – 6,20m
Hul 5: Susse Brandt – 1,04m og Klavs Petersen – 4,53m
Hul 8: Leif Jørgensen – 1,07m
Hul 12: Winnie Bech – 3,87m og Henrik Nymark – 0,87m
Hul 16: Bodil Thaarup – 5,30m og Teddy Sørensen – 4,55m
Og så var der en masse dejlige klappepræmier til alle os andre. En dejlig afslutning på 3 dage i det skønne Odsherred.

????????????????????????????????????
Print Friendly, PDF & Email