ODSHERRED 1-2-3 referrat

Året 3-dages turnering, blev gennemført i 2 af de 3 mulige rækker. Desværre var der ikke mange deltagere i år, men dem som var med, havde 1 eller flere super dage.

14 deltagere havde meldt sig til at spille 3 dage. Den første runde som blev spillet fredag eftermiddag, begyndte med lidt let regn, men uanset det, var humøret højt da der blev slået ud. Efter et par timer, aftog regnen, og runden kunne færdigspilles uden at spillerne på nogen måde var gennemblødt. Efter runden blev der hygget i Cafe Solvogn, med dejlig kalvesteg og tilbehør.

Dages vinder blev Reiner Schneider med 34 point, og nr. 2 blev Henrik E Andersen med 32 point.

Runde 2, som begyndte lørdag morgen, var lidt gråt, men der var ingen regn. Igen blev der hilst på alle deltagerne, og de små drillerier kunne begynde. Og der gik ikke længe inden solen brød frem, og der kunne spilles golf i perfekt golfvejr. Dejlig solskin. Ikke for varmt. Og en lille let vind. Det gode forhold kunne også aflæses af rundens score, idet der skulle spilles bedre end handicap.

Dages vinder blev Per Rørmose Jensen med 40 point, og nr. 2 Mikael Frendrup med 37 point.

Søndagen blev 3 dages feltet samlet med dem som havde valgt at spille 1 dagsturneringen, så nu var det samlede felt mere end fordoblet. Der skulle startes med Gunstart, og igen gik der ikke lang tid, før det perfekte golfvejr igen viste sig. Der kunne både spilles i korte ærmer og shorts, og selvom feltet var samlet på få starthuller, så viste alle deltagerne, at det ikke behøver at tage 5-6 timer, at spille en turnering. Det hele blev gennemført på max. 10 min. mere end den planlagte tid, så hele feltet var inde i rigtig god tid. Da klokken blev 14, kunne der bydes værsgo til en dejlig buffet i Cafe Solvogn.

Efter frokosten var spist, var det tid til at dele præmier ud fra Turnerings sponsor, Golf Experten i Greve, og her blev de dygtige spiller som følger:

A Rækken (det samlede resultat for 3 dage)

  1. Per Rørmose Jensen (99 point), 
  2. Klavs Petersen 98 point), 
  3. Mikael Frendrup (96 point), 
  4. Henrik Ryttergaard 96 point).

C Rækken (dem som spillede 1 dag)

  1. Pia Jørgensen (37 point),
  2. Jeppe Jacobsen (36 point),
  3. Kjeld Eriksen (35 point),
  4. Geoffrey Reynolds (34 point).

Tættest flaget hul 8:

Henrik E Andersen – 1,19 m. 

Tættest flaget hul 12:

Jeppe Jacobsen – 3,80 m.

Herefter takkede Turneringsudvalget for 1 eller 3 herlige dage, og håber at endnu flere vil være med til næste år, hvor der vil gøres alt for, at den ikke bliver lagt i St. Bededags ferien. En stor tak til Golfexperten i Greve og turneringsleder, Henrik E. Andersen.

Print Friendly, PDF & Email