Oldtimer 2018

På en rigtig efterårsdag, med vejrforhold hentet direkte fra Skotland, hvilket vil sige en frisk vind fra sydvest, flere regnbyger og solskin på en grøn bane, havde 28 ladies and gentlemen´s sat hinanden stævne i dette års Oldtimer turnering. Her skulle der spilles som i gamle dage, hvilket vil sig med kun 9 køller i bag‘en. Ikke mindst den rigtige påklædning, som for The ladies vil sige kjole/nederdel og hat, og for The gentlemen´s plus four og sixpence. Alle deltagerne havde taget denne dresscode med alvor, hvorfor der ikke blev uddelt strafslag til deltagerne.

Efter indtagelse af en let frokost, bestående af dejligt smørrebrød og drikkevarer, var deltagerne klar til at kæmpe mod bane og vejret. Der var løbende start fra hul 1, og der skulle spilles slagspil. Dog havde turneringskomiteen valgt at give deltagerne en lille hjælp, idet man max. kunne få 10 slag pr. hul.

Der blev gået til den, med udfordringer som man ikke var vant til. The ladies kunne til tider kæmpe lidt med både kjole og hatten, da vinden var frisk. The gentlemen´s havde det måske lidt nemmere, selvom slips og butterfly kunne side lidt uvant stramt.

Efter godt 4½ times spil (der skulle jo også være tid til at nyde synet og hilse de andre golfspillere på banen), var der løbende samling i Cafe Solvogn. Her var stemningen stadig høj, og man så frem til aftens præmieoverrækkelse og middag.

Før middagen skulle nydes, blev der delt præmier ud, og vinderne blev følgende:

 

Damer Brutto: Vinder: Pernille Høst.                                                   Runner Up: Ann Skov Jensen.

Herre Brutto: Vinder: Henrik Nuller Andersen.                                   Runner Up: Henrik Ryttergaard.

 

De 4 brutto vindere blev herefter fjernet fra nettorækken, så resultaterne fra nettorækkerne blev;

Damer Netto: 1: Bitte Noldus.                 2: Yvonne Dorve.                3: Hanne Pigonska.

Herre Netto:  1:  Peter V. Andersen.        2: Rainer Schneider.           3: Kim Bours.

 4: Frank Viggo.                   5: John Christiansen.

Herudover blev der spillet om nærmest flaget på hul 8 og 16, og her var det Henrik Nuller Andersen og Henrik Ryttergaard, som var de dygtigste.

Dresscodekomiteen, med Søren Kjerrumgaard i spidsen, havde efterset deltagerne under spillet, og de havde efterfølgende besluttet, at dette års Lady og Gentleman, som havde opfyldt dresscode på bedste vis, blev Joan Lund Olsen og Niels Andersen.

Turneringens 2 sponsorer, De 2 Tømrermestre Kim Bours og Bjørn Merlung, havde sørget for et stort præmiebord, så herefter var der klappepræmier til alle de andre spillere.

De 4 vindere, får nu deres navn på den nye flotte Oldtimer tavle, som er opsat i turneringslokalet på 1. sal.

Efter middagen, som bestod af kæmpe krebinetter/karbonader med tilbehør, og chokoladekage, blev der hygget i festligt samvær. Men samlet set en rigtig dejlig dag, og som vil blive gentaget til næste år, hvor dette års deltagere, håber at endnu flere vil komme og være med i denne festlige turnering.

Turnerings Udvalget

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email