Oldtimer 2019 – referat

 

 

På en dejlig solbeskinnet dag, havde 19 friske mænd og damer, fundet det fine ”gamle” tøj frem, fra gemmerne, og stadset sig op til dette års OLDTIMER turnering. Turneringen bliver normalt spillet i det tidlige efterår, men grundet en meget stram kalender i efteråret, var turneringen rykket frem. Måske det var grunden til, at der ikke var så mange som deltog i år, men dem som var mødt op, var klar til en dejlig dag.

Dagen blev indledt med en let frokost, så deltagerne kunne komme i den rette stemning. Morten Morten Petersen fortalte om dagens forløb, og selve turneringsformatet. Deltagerne måtte kun medbringe max. 9 køller/jern i deres bag, og man kunne maksimalt opnå 10 slag på et hul.

Omkring kl. 13. kunne deltagerne så begive sig mod 1. tee, hvor der blev slået ud som en løbende start. Og så var det ellers at holde styr på sixpence, hat og kjoler. Det dejlig vejr, og det gode selskab, fik hele runden til at forløbe i en hyggelig stemning.

Da runden var spillet og scorekort var afleveret, kunne man nyde en velfortjent forfriskning, inden det endelige resultat blev opgjort. Og efter gennemgangen af rækkerne blev resultatet følgende:

 

Dame Brutto

1.Plads (og navn på tavlen) = Pernille Høst

 1. plads: Marian Lund Bours
 2. plads: Susanne Guldbæk

Dame Netto

 1. plads (og navn på tavlen): Bitte Noldus
 2. plads: Rie Nielsen
 3. plads: Hanne Pigonska

Herre Brutto

 1. plads (og navn på tavlen): Morten Petersen
 2. plads: Henrik Ryttergaard
 3. plads: Søren Kjerrumgaard

Herre Netto

 1. plads (og navn på tavlen): Bjørn Merlung
 2. plads: Peter V Olsen
 3. plads: Alf Thomassen

Nærmest flaget:

HUL 8, og her var Alf Thomassen nærmest med 3, 84 meter. Desværre var der ingen af damerne som var på greenen.

Den store ære i bedste påklædning blev igen vundet af Joan Lund Olsen.

Turneringens 2 sponsorer – de 2 Tømrermestre Kim Bours og Bjørn Merlung – havde sørget for super flot præmiebord. Så mange præmier, at alle deltagerne kunne modtage præmier for deres præstationer.

Da præmier var uddelt, var det tid til at indtage dagens middag, som bestod af dejlige benløse fugle og den altid velkomne citronfromage.

Turneringudvalget takkede herefter for en dejlig dag, og selskabet kunne herefter nyde en aften i godt selskab. Vi håber at se endnu flere deltage i denne hyggelige turnering til næste år.

Print Friendly, PDF & Email