Pinse par turnering

Endelig kom dagen, hvor der kunne tages hul på dette års turneringer i Odsherred Golfklub. Efter en lang vinter og så Corona virus lukket, var det med stor længsel og stor glæde fra rigtig mange, at der nu igen kunne spilles turneringer. Det var dog stadig med en masse forbehold, hvorfor den traditionsrige Pinse Par turnering skulle afholdes på en helt ny måde. Dels kunne der ikke spilles med gunstart, men med løbende start, efterfølgende ikke have fællesspisning, og til sidst og ikke mindst, var der også sat begrænsninger på antallet af deltagere.

Men da dagen endelig kom, kunne vi lægge alle forhindringerne i baggrunden og kunne i stedet nyde noget af det bedste golfvejr man kunne ønske sig. Høj solskin, en temp. omkring de 22 grader og en lille frisk brise, så det hele kunne holdes ud. Og da der samtidigt skulle spilles Greensome, så var der lagt op til en dejlig dag.

Der var i år sat en starter på, og Børge Exaudi kunne med kyndig hånd sikre sig, at alle have fået sprittet sig af, havde husket pitchforken og ikke havde taget for mange køller med i bagen. Og han kunne sende deltagerne ud i rette tid. Det hele gav et perfekt forløb på banen, så alle kunne holde tempo. Det hele forløb så fint, at alle hold kom ind før tid.

Normalt afslutter vi denne turnering med fællesspisning og præmie overrækkelse, men i år måtte deltagerne selv besøge Cafe Solvogn efter at have afleveret scorekort. Men resultatet af hele turneringen blev følgende;

A-Rækken:

  1. Præmie: Rainer Schneider / Pernille Høst – 40 Point
  2. Præmie: Erik Andersen / Ingelise Badsted – 38 Point
  3. Præmie: Frank Viggo Rasmussen / Nicolaj Edvardsen – 35 Point

B- Rækken:

  1. Præmie: Jens & Birgitte Brandt Kristiansen – 42 Point
  2. Præmie: Ole & Dorte Schmidt – 41 Point
  3. Præmie: Flemming & Winnie Bech – 39 Point.

 

Alle vinderne må en tur forbi sekretariatet og hente deres flotte præmier som er sponsoreret af turneringens sponsor ODSHERRED EL- SERVICE

Turneringsudvalget takker alle deltagerne for en dejlig dag, hvor vi igen kunne få love at nyde vores dejlig spil sammen – hver for sig.

 

Print Friendly, PDF & Email