Referat fra Danmarksturneringen 8-9. maj

Referat af tredjeholdets weekend i 5. division

Tredjeholdet har igen i år en målsætning om at overleve i 5. division mod hold der alle ligger betydeligt lavere i handicap end vores spillere.

Vi startede mod 2 udekampe mod de sværeste hold i form af Ledreborg og Midtsjælland, der begge bl.a. spillede med plushandicappere på holdet. Som forventet blev det en svær opgave men Claues Helms (lørdag) og Jeppe Hvidtfeldt (søndag) reddede os med fine sejre for ”æg”. Begge kampe blev således tabt 10-2.

Nedrykningskampen er imidlertid langtfra overstået da Holbæk tabte mod de selv samme hold men tabte på hjemmebane. Holbæl står dermed i en værre situation end os da vi stadig har en chance for at drille de store på vores hjemmebane.

Nedrykningskampen ser dermed ud til at blive afgjort i kampene Odsherred-Holbæk lørdag d. 19/6 og Holbæk-Odsherred søndag d. 22/8. Det bliver spændende.

Michael Alstrup Kristensen

 

 

 Superveteraner – blandet indsats på hjemmebane af Odsherred Golfklubs 1. div.

 

Det var med en vis spænding, at vi i weekenden debuterede i den øverste række.

Det lykkedes fint om lørdagen mod Søllerød, hvor vi sejrede så stort som 12-2. Søndag havde vi muligheden for at fordoble pointhøsten mod Sorø, men efter spil,  en del under niveau, måtte vi indkassere et ærgerligt nederlag på 8-6. Da det samtidigt lykkedes Søllerød at tage points fra rækkens formentlig suveræne hold Sydsjælland, kan det godt blive noget op ad bakke at overleve i 1. div.

Efter 1. spillerunde fører Sydsjælland med 3 points, Sorø og Odsherred har hver 2 points og Søllerød 1 points.

Næste spillerunde byder på 2 udekampe mod Sydsjælland og Søllerød.

I lørdagens kamp var debuterende Bodil Thaarup ene om at tabe sin match. Hun var oppe mod en singlehandicapspiller, men formåede efter fint spil at strække kampen helt til hul 15.

Både Per Christiansen og Kurt Berntsen havde det ”svært” med at holdkampen startede kl. 08,00, så de var begge 3. nede efter de første huller, men så fik de gnedet søvnen ud af øjnene og kørte sikre sejre hjem på 4-2.

Ole Gylling spillede en forrygende for-9 og var 6 oppe og endte med en samlet gevinst på 8/6.

Svend Mathiasen spillede også en fin match som 1. herresingle og vandt klart 6/5.

Så førte vi 8-2 og det var op til foresome med Kirsten Jordy og Geoffrey Reynolds at sikre den størst mulige sejr. De mødte et Søllerødpar, som slet ikke var uefne, og først efter hul 13 fik vore spillere bragt balance i regnskabet. Så fulgte nogle meget spændende huller, hvor unøjagtige slag blev fulgt op af fremragende slag. Men det holdt hårdt, og først med et sikkert sidste put på 18. green sikrede Geoffrey Odsherred sejren 1-0, og dermed en samlet holdsejr på 12-2.

Søndagen spil var der ikke så meget positivt at skrive om. Bodil Thaarup lagde dog flot ud med en meget sikker 9-8 sejr over en nervøs modstander. Svend sejrede 4-3 og Ole fik reddet en 1-0 sejr hjem på 18. green.

Kurt tabte 2-1, Per tabte 1-0, ligesom Kirsten og Geoffrey også måtte se sig besejre 1-0.

Svend Mathiasen

Holdkaptajn

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email