Referat fra klubmesterskaber hulspil, alderbetinget rækker

Lørdagens kvart- og semifinaler.

Vi var nu nået til 2. omgang af vores Klubmesterskaber, som i år er delt op i 3 omgange. Sidste weekend blev der spillet Slagspil, og i denne weekend var det så hulspil i de aldersbetinget rækker, som skulle afgøres. De åbne mesterskaber i hulspil afgøres i weekenden d. 21. Og 22. september.

Lørdagens formiddags runder blev afviklet i noget nær perfekt golfvejr. Dejligt solskin og en let vind, gav de bedste betingelser for top golf. Måske spillerne kunne have ønsket sig et par grader mere i temperatur, men de fik de jo rigelig af i forrige weekend, og der blev spillet flot golf.

Senior Herre rækkerne, som den eneste række hvor der både skulle spilles kvart- og semifinale denne lørdag, var det denne række som startede som de første klokken 8.00. De 8 deltager var delt op i Cup system, således at nr. 1 skulle møde nr. 8, nr. 2 mod nr. 7 osv., og denne række følge var fundet ud fra kvalifikationen fra forrige weekends Slagspil. Resultatet af formiddagens runder blev som følger:

Senior Herre kvartfinaler:

 

  • Henrik Nuller Andersen vinder 4/3 over Henrik Ryttergaard
  • Mads Christian Jelstrup vinder 6/5 over Søren Kjerrumgaard
  • Jan Kaas Jørgensen vinder over Klavs Petersen i en meget tæt kamp, som måtte helt ud til Hul 21, før vinderen blev fundet.
  • Thomas Stokholm vinder 2/0 over Frank Viggo Rasmussen.

Eftermiddagens semifinaler:

 Henrik Nuller Andersen / Mads Christian Jelstrup

Jan Kaas Jørgensen / Thomas Stokholm

Senior Damer

Blev ikke spillet, da denne række ikke havde nok deltager til at kunne gennemføre Hulspil.

Mid-Age Herre:

Blev der kun spillet 1 semifinale, som stod mellem Thomas Gylling og Michael Alstrup Kristensen. Denne vandt Thomas med 6/5 og skulle nu møde Benjamin Müller i søndagens finale.

Veteran Herre rækken:

Blev der spillet 2 semifinaler, og her blev resultatet følgende;

 

  • Max Borgholdt vandt 5/4 over Klaus Hybler
  • Torben N Sørensen vandt 1/0 over Bjørn Merlung.

Finalen i denne række vil således blive spillet mellem Max Borgholt og Torben N Sørensen.

Veteran damer:

Skulle der kun spilles finale, og den blev spillet om søndagen

Super Veteran Herre:

Blev der også spillet 2 semifinaler lørdag, og her stod den første mellem Svend Mathiasen som slog Groffery Reynolds med 4/2.

I den anden semifinale var det Peter Villemoes Olsen, som var den bedste, idet han vandt over Ole Gylling med 3/2. Finalen søndag blev således et opgør mellem Svend og Peter.

Super Veteran Damer:

skulle der også kun spilles finale om søndagen.

 

Søndagens Finaler:

Desværre havde vi ikke det samme gode vejr, som om lørdagen, men vi havde ingen vind, og den lille smule regn som vejrudsigterne havde lovet udeblev, så igen gode forhold til god golf.

Mid-Age Herre:

Lagde ud, og det blev en tæt kamp mellem Benjamin Müller og Thomas Gylling. De fugtes pænt ad sammen hele vejen rundt, og de måtte have deres match ud til hul 17, hvor Thomas kunne udnævnes som vinder med en sejr på 2/1.

Veteran Herre rækken:

Her stod kampen mellem Max Borgholt og Torben Sørensen. Også denne match var tæt hele vejen rundt, og denne blev ligeledes afgjort på hul 17 med en sejr til Max på 2/1.

Veteran Dame:

Her var der ikke spillet semifinaler, så denne finale stod mellem Karin Lund og Lissi Andersen. Denne match var måske ikke så tæt, idet Karin i starten havde trukket lidt fra. Men Lissi bed fra sig, og fik matchen frem til Hul 14, hvor hun måtte give fortabt. Karin kunne derfor erklæres som vinder med en sejr på 5/4.

Super Veteran Herrer:

Var det en dyst mellem Svend Mathiasen og Peter Villemoes Olsen, men Peter må have brugt alle kræfterne i lørdagens semifinale, for med uden nåde, tog Svend en sikker sejr på 8/6.

Super Veteran Dame:

Havde ikke spillet semifinale om lørdagen, så finalen stod mellem Kirsten Jordy og Nitte Noldus. Bitte gjorde alt hvad hun kunne få at slå stærke Kirsten, og den var også tæt efter de første 9 huller. Men så tog Kirsten sig sammen, og kunne efter hul 15 se sig som vinder med en sejr på 4/3.

Herre Senior:

Den sidste finale stod mellem Jan Kaas Jørgensen og Henrik Nuller Andersen, en finale der var set frem til, idet begge spiller havde spillet forrygende golf dagen før, og det blev også en meget tæt kamp hele vejen igennem. Begge spillere skiftes til at have en føring. Henrik tog på Hul 16 en lille føring, men som altid kunne Jan finde de umulige slag frem, og selvom det ikke så for godt ud på hul 18 for Jan, fik han lige det sidste held og med dygtigt spil, vundet hul 18, og de var hermed lige efter de første 18 huller.

Matchen skulle således i forlængelse, og da Jan også i kvartfinalen havde sin match i forlængelse, var måske grunden til, at han med en sikker par på Hul 19, kunne trække sig ud af matchen som vinder.

Så efter mange spænende matcher i dette års Klubmesterskaber i Alders betinget rækkerne, havde vi således også fundet de første Klubmester i Hulspil. Nu venter der kun de Åbne Klubmesterskaber om 14 dage, hvor vi skal finde årets klubmester for alle damer og for alle herrer.

Tillykke til alle vindere.

 

Turneringsudvalget takker for en spændende weekend.

Print Friendly, PDF & Email