Referat fra klubmesterskaberne slagspil 2019

 

 

 

 

Turnerings Referat

 

I weekenden afholdt Odsherred Golfklub et af årets højdepunkter, idet der blev afholdt Klubmesterskaber i Slagspil. Tidligere år var flere formater afprøvet, for afvikling af disse mesterskaber år, og vi måske fundet det rigtige format, for med 54 deltager, kunne vi se en betydelig fremgang i forhold til tidligere år.

Vi havde i år valgt at afholde både de Åbne mesterskaber og de Aldersbestemte Klubmesterskaber i Slagspil på samme tid, hvilket medførte at nogle deltagere skulle spille 36 huller om lørdagen, hvor andre kunne nøjes ned 18 huller.

Starten gik kl. 8.00 lørdag morgen, og dagen kunne byde på dejlig solskin og meget høje temperaturer. Den meget varme var nok den store årsag til, at formiddagens runde trak lidt ud, men alle kom i mål, og efter en kort pause, kunne de som skulle spille 36 huller, tage fat på deres anden runde for dagen. Runden foregik i et rask tempo, så alle kom ind i klubhuset til tiden, eller før.

Resultatet af de første runder, gav anledning til en interessant 3. runde hos herrerne. Benjamin Müller havde taget føringen, men både Frank Viggo Rasmussen, Jan Kaas Jørgensen, Thomas Gylling og Svend Mathiasen var ikke langt efter. Disse 5 spillere havde lagt sig i front og med kun 5 slag imellem sig, kunne et par dårligt spillede huller om søndagen, vende rundt på resultatet.

Hos damerne var der mindre spænding, idet Pernille Høst havde trukket sig i front med 6 slag, men en dårlig runde fra Pernille, og en god runde fra Lone Thue Jensen eller Karin Lund, kunne måske vende lidt rundt på det.

I alle de Aldersbestemte rækker, var der noget spredning i resultaterne, men her siger erfaringen, at der bliver vendt op og ned, når den anden runde er spillet.

Søndag var alle 54 klar til endnu en omgang golf – flere dog med lidt øm krop efter lørdagens strabadser. Desværre var vejret ikke lige så godt som om lørdagen, da tunge regnskyer lå over banen, og med nattens stormvejr, som havde ramt Sjælland, havde turneringsledelsen sine bekymringer omkring tordenvejr. Vi slap dog for torden, men regnen kunne vi ikke undgå. Og der kom da også et par heftige byger undervejs. Med det tager en glad golfer altid med godt humør.

Og den tætte kamp i Herrerækken forsatte. Under hele runden lå de tæt, og der skulle ikke mange fejl til, før den kunne vendes rundt på dette hele, og det hele blev også afgjort på et kort put som lige manglede et par centimeter. Havde den gået i, skulle herrerne havde været i omspil.

Hos damerne var Pernille Høsts forspring for stort til at den kunne indhentes. Men det hele enten på følgende måde:

 

 

KLUBMESTRE SLAGSPIL:

 

Åben Herre Række:                   Benjamin Müller                         Runner Up: Frank Viggo Rasmussen

Åben Dame række:                   Pernille Høst                                Runner Up: Lone Thue Jensen

Junior Klubmester (7-18 år)    Nicolaj Edvardsen                      Runner Up: Frederik Wahlström Sønderskov

Mid-Age Herrer (30-49 år)      Benjamin Müller                         Runner Up: Thomas Gylling

Senior Herre (50-59 år)          Henrik Ryttergaard                    Runner Up: Frank Viggo Rasmussen

Senior Dame (50-59 år)          Pernille Høst                                Runner Up: Lone Thue Jensen

Veteran Herre (60-69 år)       Klaus Hybler                                 Runner Up: Bjørn Merlung

Veteran Dame (60-69 år)       Karin Lund                                     Runner Up: Lissi Andersen

Super Veteraner Herre (70 år+) Svend Mathiasen                  Runner Up: Ole Gylling

Super Veteraner Dame (70 år+) Kirsten Jordy                           Runner Up: Bitte Noldus

Alle de nye klubmestre ønskes et stort tillykke. Pokaler og præmier bliver overrakt til dem i forbindelse med afholdes af Klubmesterskaberne i Hulspil, som afvikles i weekenden d. 21. Og 22. september.

I forlængelse med Klubmesterskaberne, hvor der spilles fra scratch (uden handicap), blev der også spillet Netto rækker, hvor spilerens handicap tælles med. Og her blev vinderne i alle rækker som følger;

 

Netto Rækker:

Herre Netto: Frank Viggo Rasmussen

Dame Netto: Lone Thue Jensen

Junior Netto: Frederik Wahlström Sønderskov

Mid-Age Herre Netto: Benjamin Müller

Senior Herre Netto: Henrik Ryttergaard

Senior Dame Netto: Lone Thue Jensen

Veteran Herre Netto: Max Borgholt

Veteran Dame Netto: Karin Lund

Super Veteran Herre Netto: Svend Mathiasen

Super Veteran Dame Netto: Bitte Noldus

 

Alle vindere samt efterfølgende pladser, modtog efter turneringen, præmier for deres flid.

Turneringsledelsen takkede herefter alle deltagerne, og håber I har haft et par dejlige dage.

Turneringsledelse går nu i gang med at sammensætte boldene som i weekenden den 7 / 8. september, skal afgøre hvem som bliver Klubmester i Hulspil for så vidt angår de Aldersbestemte rækker. De åbner rækker i Hulspil, vil skulle spiles i weekenden d. 21. / 22. september.

 

Turneringsudvalget.

Print Friendly, PDF & Email