Referat fra oldtimer turneringen 2020

Oldtimer lørdag d. 26.09.2020:

Der var 27 damer og herrer, som havde tilmeldt sig årets oldtimer-turnering, hvor vi spiller golf som i de gode gamle dage og selvfølgelig udklædt derefter, se billede.

Vi startede ved middagstid i restauranten hos Benny med 2 flotte stykker smørrebrød og lidt turneringsinfo. Derefter gik det løs på golfbanen med godt vejr, så der var ingen undskyldninger, hvis resultaterne drillede lidt. Det gjorde det for mange af os, men der var godt humør hele vejen rundt, og der var mange flotte scores.

Dame-rækken blev vundet af Pernille Høst, som var rundt i en rigtig flot score på 81 slag brutto. Netto-rækken hos damerne blev vundet af Pia Jørgensen i 78 slag netto.

Hos herrerne var der hård kamp om pladserne – hele 4 spillere var rundt i 81 slag brutto. Det var således scoren på bag-ni, som var afgørende for hvem, som skulle løbe med sejren. Her var Claus Søby helt suveræn, idet han var 1 under par på bag-ni og dermed vinder.

Netto-rækken hos herrerne blev suverænt vundet af Thomas Adamsen i 68 slag netto altså 3 bedre end handicap.

Nu lyder som om alle har scoret fantastisk på vores svære bane, men det var ikke tilfældet, idet hovedparten af os var nærmere 100 slag eller der omkring, ja nogen var også over, så alle kan være med.

Vi sluttede turneringen af med en skøn 2-retters meny hos Benny i Cafe Solvognen, hvor der under middagen var præmie overrækkelse fra det store gavebord sponsoreret af vores 2 store sponsorer tømrermestrene Bjørn Merlung og Kim Bours.

Aftenen sluttede indenfor Corona-reglerne, hvor jeg fornemmede, at alle havde hygget sig i andre golfspilleres selskab.

Stort tillykke til vinderne, tak til jer alle som deltog og stor tak til vores sponsorer.

Håber alle er klar til næste års store turnering.

 

Morten P. Petersen

Print Friendly, PDF & Email