Referat fra Superveteranerne

Ingelise Badsted viser vejen til 1. division for superveteranerne

Odsherred Golfklubs nystartede superveteranhold skal allerede efter kun 1 år spille i 1. div. i 2021 efter 2 suveræne sejre i kvalifikationsrækken.

I første spilleweekend vandt holdet 10-4 over Furesø, og lørdag d. 15. august måtte Brøndby på Furesøs bane lægge ryg til et nederlag på 11-3 til Odsherred.

Ingelise Badsted lagde trods let sitrende ben flot ud fra 1. tee, og efter 

skiftende føringer var stillingen A/S efter 14. hul. Så benyttede Ingelise sig af den mentale værktøjskasse med succes og vandt de næste 3 huller og sikrede Odsherred de første 2 points med en sikker 3/1 sejr. Stort tillykke til Ingelise med den første sejr i Danmarksturneringen.

Kurt Berntsen ville ikke stå tilbage for Ingelise og lagde flot ud med at vinde de 2 første huller. Hans sejr var aldrig i fare, og han vandt 3/2. 4-0 til Odsherred.

Per Christiansen kunne ikke finde det samme gode spil frem, som da han spillede prøverunde, og han måtte indkassere et klart 4/3 nederlag. 4-2 til Odsherred.

Ole Gylling havde det noget nemmere i sin 2. herresingle, da hans modstander kæmpede en hård kamp mod greens, så Ole vandt let 5/3. Nu førte Odsherred 6-2 og oprykningen til 1. div. var en kendsgerning, da vi kunne tåle et samlet nederlag på 6-8.

Foursome med Kirsten Jordy og Geoffrey Reynolds fik en skæv start og tabte de første 2 huller, men så fik det rutinerede ægtepar fundet det sædvanligvis gode spil frem, og de så sig ikke siden tilbage og vandt en klar 6/5 sejr over et ellers ikke ueffent Brøndby-par. 10-2 til Odsherred.

Svend Mathiasen spillede 1. single mod Morten Rud Pedersen fra Brøndby. Brøndby-spilkleren havde ligesom Svend spillet brutto under sin alder i 2020, så Mortens dagsaktuelle indeks på 9,1 viste måske ikke hans sande kapacitet på spilledagen. Svend havde dog set ham spille i Odsherred mod Furesø, så Svend var advaret!

Efter dårligt spil var Svend 4 ned efter 9 huller, men så vendte spillet, og Svend vandt de næste 3 huller. Et nyt skævt drive ud af 14. teeboks betød 2 ned. Svend vandt dog 15. og 16 hul og skabte balance – A/S.

Endnu et dårligt teeslag på 17. hul og Svend var 1 ned, men med et godt kendskab til det svære hul 18 scorede Svend et flot par, og da Brøndbyspilleerede ikke kunne svare igen herpå, sluttede matchen A/S, og dermed en samlet sejr til Odsherred på 11-3.

Stort tillykke til hele holdet, hvor kun Ole Gylling og Kurt Berntsen fik fuldt udbytte med hver 2 sejre i den forkortede sæson. Men også stor tak til Erik Andersen og Keld Post som gode reserver.

Svend Mathiasen
Holdkaptajn

 

Print Friendly, PDF & Email