Referat Generationsturneringen

Regn, regn og atter regn. Hele efteråret har stået på regn, og det var derfor med bange anelser, at turneringensledelsen, kunne se frem til endnu en våd dag for deltagerne, til dette års Generationsturnering. Men lørdag d. 19. oktober vil blive husket som den dag, hvor både vejr- og golfguder sørgede for, at de 38 deltagere kunne spille en runde golf i tørvejr. Banen gav nye udfordringer med vand visse steder hvor der normalt ikke er vand, men det var ingen hindring for at familie og venner, kunne nyde en dejlig runde golf i Odsherred Golfklub.

Formatet der blev spillet i, var det altid populære Greensome, hvor begge spillere på holdet slår hver deres bold ud, og herefter vælger hvilken bolde man ville forsætte med, herefter slås hver anden gang. Efter en dejlig runde, kunne fællesskabet nydes med en dejlig buffet i Cafe Solvogn. Efter frokosten var nydt, blev der uddelt præmier fra dagens 3 sponsorer som var Kuberts Fisk, Golfexperten og klubben.

Vinderne blev:

Den ægte række (familie i lige linje):

  1. Daniel & Henning Clemmesen – 39 Point
  2. Philip & Louis Glesner – 36 Point
  3. Benny Nielsen & Pelle Andersen – 34 Point
  4. Søren & Kris Kjerrumgaard – 34 Point.

Den uægte række (Bror/søster – Gode venner):

  1. Geoffrey Reynolds & Thomas Stokholm – 37 Point
  2. Frank Viggo Rasmussen & Nicolaj Edvardsen – 37 Point
  3. Thomas & Klaus Adamsen – 34 Point

Nærmest flaget:

Hul 5       Ole Gylling som var 1 meter fra hullet

Hul 12     Susse Brandt som var 2,86 meter fra hullet.

Længste Drive:– Rie Nielsen og Philip Glesner

Turneringsudvalget takkede for en dejlig dag. Dette var årets næstsidste turnering, den sidste som bliver afholdt er Bennys Brunkålturnering, som afholdes den. 2. november – tilmelding via GolfBox.

 

 

Print Friendly, PDF & Email