Regions og Divisionsgolf 2020

Kære medlemmer

 

Tak for jeres interesse for at deltage på hold i Odsherred Golfklub i 2020.

Jeres besvarelser har været utrolig nyttige i sportsudvalgets overvejelser omkring holdfordelingen i 2020. Sportsudvalget har afholdt 2 meget konstruktive møder omkring dette, samt haft en række supplerende drøftelser, da der er en række hensyn som skal vægtes op imod hinanden. Vi mener selv at vi har fundet en god løsning som tilgodeser flest muligst ønsker og bedst muligt rammer både bredden og de mere seriøse golfere. Vi håber at I tager godt imod den løsning vi har fundet frem til.

 

Regionsgolf

Svarene har vist, at det antal og fordeling af hold i niveau og alder vi havde i 2019 passer meget godt med det spillerpotentiale vi har i klubben.

Enkelte holdkaptajner har meddelt at de ønsket at stoppe, men heldigvis har et passende antal nye interesserede meldt sig på banen.

I 2020 tilmelder vi derfor følgende hold, som svarer til de tilmeldte hold i 2019, med følgende holdkaptajner:

 

Senior (50+) A – Kell Andersen

Senior (50+) B (hcp ikke under 11,5) – Mikael Frendrup

Veteran (60+) B (hcp ikke under 11,5) – Kim Bours

Superveteran (70+) B (hcp ikke under 11,5) – Svend Stenhøj

Superveteran (70+) C (hcp ikke under 18,5) – Per Bøgebjerg Hansen

 

De relevante spillere vil få direkte besked fra de respektive holdkaptajner når regionsgolfsæsonen nærmer sig.

 

Divisionsgolf

 

Damerne har meldt ud, de ønsker en pause med det rene damehold. Samtidig har en del herrer svaret, at de gerne vil spille på et aldersbetinget mix-hold. Samtidig er der dog også en del herrer, der ønsker at fortsætte på de rene divisionshold. Der er en del herrer som ikke har spille divisionsgolf 2019 som har vist interesse for at spille i 2020 og endelig har det været en prioritet i sportsudvalget, at bibeholde et konkurrencedygtigt veteranhold i 1.division.

 

Vi har besluttet, at vi i 2020 stiller med følgende hold:

 

Herrehold i 4. division

Herrehold i 5. division

Seniorhold i kvalifikationsrækken

Veteranhold i 1.division

Superveteranhold i kvalifikationsrækken

Det betyder samlet at vi stiller med 1 hold mere i 2020 end i 2019 og konkret betyder det at vi i hver spillerunde skal bruge 29 herrer og 6 damer. Til sammenligning skulle vi i 2019 i hver spillerunde bruge 24 herrer og 7 damer.

De spillere som kan forventes at indgå i bruttotrupperne til divisionsholdene vil blive indkaldt til et opstartsmøde sidst i januar eller først i februar hvor vi bl.a. vil fortælle om træning, løbende turnering, principper for holdudtagelse og fordeling af spillere mellem holdene og meget andet. Da der er flere hold der skal have træning forventer vi at træningen starter op allerede omkring uge 8.

De relevante spillere må meget gerne allerede nu reservere følgende weekender til divisionskampe:

 

2/3. maj, 13/14. juni og 15/16. august.

Til slut vil vi i sportsudvalget endnu engang sige jer tak for hjælpen med besvarelserne og ønsker jer alle en rigtig god vintersæson.

 

Sportsudvalget

Print Friendly, PDF & Email