Sjov Sommergolf i Odsherred Golfklub

 

 

 

”Sjov Sommergolf” i Odsherred Golfklub

 

Odsherred Golfklub har igen i år, valgt at tage deltage i ”Sjov Sommergolf”, som en del af DGU´s landsdækkende kampagne. Vi har valgt aldersgruppen ml. 7-15 år og kører arrangementet 4-8-15-22-29. juli og 5. august. Med plads til maks. 20 børn pr. hold.

Der bliver lagt et stort frivilligt arrangement fra klubben frivillige og vi har brug for juniorer i klubben, og håber med dette tiltag, at vi kan få endnu flere. Vi har primært brugt facebook, og hjemmeside, som markedsføring og den lokale regions og ugeavis har været venlige, at trykke vores pressemeddelelse, og selv lavet indlæg fra dagen, den 4. juli.

DGU har heldigvis meget færdigt materiale liggende på deres hjemmeside, som gør det nemmere for os at holde en flot grafisk stil – skulle vi selv sidde og lave dette, ville det kræve enorme ressourcer.

Næste gang vi holder ”Sjov Sommergolf” er der booket med 20 børn, og vi forventer efterfølgende hold, fuldt booket – med lokal pressedækning, et godt arrangement, hvor det er gratis at deltage, Danmarks største sommerhusområde, hvor især forældre, og bedsteforældre gerne vil have børne væk fra deres IPad – ja så er vi meget forventningsfulde.

Børnene bliver plejet og passet, med hygge og leg på golfbanen, og efterfølgende giver vi dem en burger med pommes frites og sodavand i klubhuset – alt uden beregning – Det er vores investering, de føler sig godt behandlet, og fortæller forhåbentlig deres kammerater, at de også skal prøve at tilmelde sig.

 

Referat fra ”Sjov Sommergolf” den 4. juli

6 friske børn havde meldt sig til ”Sjov Sommergolf” – og da de mødte op sammen med forældre og bedsteforældre kl. 09.30, stod vores dygtige frivillige klar til at byde velkommen og sammen begyndte vi at pakke en bag, med golfudstyr, bolde, osv… til hvert barn. Herefter en tur på Driving Range, hvor de lærte at holde korrekt og lidt let svingteknik, putning og lidt leg omkring puttinggreen.

Herefter gik alle til vores kortbane, hvor de prøvede at spille et par huller med ”rigtig golf”. Vi har bevidst valgt ikke at lave konkurrencer, men mere give dem en fornemmelse af golf – målet er ikke at give dem nederlag, men give dem en god dag på banen. Herefter tilbage til klubhuset, hvor der var burgere, pommes frite og sodavand – alle fik udleveret en ”Sjov Sommergolf Goodiebag, med golfbolde, tees, caps osv…..

Efterfølgende solgte vi et par ”air bolde” til flere af drengene, og en af drengene havde fået hans, far (som er tømrer) til at bygge en puttinggreen på krydsfiner og belagt med grønt nålefilt – så er man da klar til at spille mere golf 😊

Den yngste spiller var 7 år, og de ældste 12-13 år, og der var klart talent og iver at spotte hos en del af drengene – halvdelen af de fremmødte, kom igen allerede dagen efter – de ville meget gerne på driving range og slå bolde igen.

Vi tilbyder også juniorer, som ikke har spillet golf, at komme gratis til juniorfællestræning 3 gange – her vil vores pro Preben Daa være tilstede, og give dem der har lyst de helt korrekte ”værktøjer” og introduktion til golf.

Print Friendly, PDF & Email