Sjov Sommergolf i skoleferien

Sjov Sommergolf for børn

 

Kom og vær med til Sjov Sommergolf i juli og august på flg. datoer:

4. juli –8.juli – 15. juli – 22. juli – 29. juli og 5. august.

Sommeren står i golfens tegn, når Odsherred Golfklub afholder Sjov Sommergolf. Sjov Sommergolf er et tilbud til børn og unge i alderen 7-15 år, som ikke spiller golf i forvejenn og som kunne tænke sig en aktiv ferie og prøve at bide skeer med golfen sammen med en masse andre ferieglade børn og unge. Vi vil være klar med et sjovt program der både indeholder leg, træning og spil på banen.

Det foregår i tidsrummet 9.30-12.00 og vi er 5 voksne hjælpere, som er vant til unge mennesker.

Børnene kan møde i tidsrummet kl. 9.15-9.25, og skal være klar når dagens program starter kl. 9.30. Dagsprogrammet slutter kl. 12.00, og vi har sørget for forplejning, som mad og drikke, inden vi afslutter dagen.

Alle børn og unge der deltager i Sjov Sommergolf får en goodiebag. Vi har udstyr I kan låne, så husk bare, udetøj efter vejret, sko der sidder fast og godt humør – det bliver hyggeligt, og der vil være en del leg, små konkurrencer og andet sjov.

Vi tager billeder i løbet af ugen, som vi gerne vil have mulighed for at offentliggøre på klubbens website og sociale medier – og senere hen også i forbindelse med PR eller lign. Derfor vil vi gerne bede om dit samtykke ved tilmelding af dit barn.

Meld dig til, og tag alle dine venner med til nogle spændende dage.

Tilmeld til:  sek@odsherredgolf.dk eller tlf. 59302076 – maks. 2o børn pr. hold.

Vi glæder os til at afholde Sjov Sommergolf med dig 🙂

 

 

Print Friendly, PDF & Email