Spil med dag 2019 i Odsherred Golfklub

Tag en ven med til Spil med Dag
Klubben holder åbent hus for alle golfinteresserede og du opfordres til at tage en ven, veninde, nabo kæreste, familiemedlem eller andre du vil introducere til golf – eneste krav er, at du er medlem af Odsherred Golfklub (du kan have 3 personer med per medlem)

Vores program for dagen:

 

Kl. 09.30 Vi mødes i klubhuset hvor der vil være en kort intro omkring Odsherred Golfklub

kl. 09.45  Du hjælper dine gæst/gæster med at finde golfudstyr – det behøver kun være 2 jern og 1 putter – f.eks 7-9-putter

kl. 09.50 du hjælper din gæst/gæster med at vise hvordan der holdes på en golfkølle, og fortæller lidt om hvordan man skal slå, og hvor man skal stå når andre slår – der er gratis træningsbolde på drivingrangen.

Når du mener I har slået nok, søges mod 9-hulsbanen, som er til jeres brug i perioden 9.30-13.00

kl. 12.45 spillet stoppes og der søges mod klubhuset – her sættes golfudstyr og bag på plads

kl. 13.00 Klubben er vært ved 1 øl, vand eller kaffe i klubhuset

 

Kære medlem

Da du er vært for dine gæster på Spil Med Dagen, forventer vi du er en god vært og ambassadør for Odsherred Golfklub. Målet med dagen er, at få gjort flere interesseret i golf og få flere nye medlemmer i klubben. Vi sørger for en kort introduktion på dagen og har lukket 9-huls banen fra kl. 09.30 og. 13.30. Ved ankomst vil der være en kort introduktion til klubben, herefter hjælper du din gæst/gæster med at pakke golfudstyr og bag – vi sørger for at der er gratis træningsbolde på træningsbanen og lidt bold til spil på 9-huls banen. Bliver din gæst bidt af golf, kan vi allerede på dagen udlevere en indmeldelsesblanket til et prøvemedlemskab – vi skal nok guide dig.

Tilmelding

Tilmelding nødvendig i GolfBox/turneringer – gerne via dette link https://tourentry.golfbox.dk/?cid=2108641

Det er gratis at deltage og vi stiller udstyr til rådighed på dagen.

God dag på banen med dine gæster

Print Friendly, PDF & Email