Suveræne klubmestre i hulspil

Efter afvikling af klubmesterskaber i slagspil i weekenden d. 9/10. september, blev der i denne weekend fundet en klubmester i Hulspil.

Der blev lagt ud lørdag morgen med 4 kvartfinaler hos herrerne og en semifinale hos damerne. I den første kvartfinale måtte Ole Givskov give fortabt til Aske Baun-Christensen. Og i kvartfinalen kom der en lille overraskelse, idet Frank Viggo Rasmussen kunne besejre den altid solide Henrik Ryttergaard. De skulle helt frem til hul 18, før Frank Viggo kunne vinde 1-0. Frank Viggo måtte dog overgive sig i semifinalen til Aske, der hermed var første finalist.

I den tredje kvartfinale stod Simon Grønkjær-Jensen overfor Geoffrey Reynolds, og her kunne Simon trække sig ud som vinder, og melde klar til eftermiddagens semifinale. Vinderen af den sidste kvartfinale, Claus Søby overfor Klavs Petersen, ville blive hans modstander. Her var Claus Søby den stærkeste. Også så stærk, at han kunne besejre Simon i semifinalen om eftermiddagen.

Hos damerne havde vi kun en semifinale, og med tæt løb vandt Kirsten Jordy over Anni Olsen, og blev hermed klar til at møde Pernille Høst i finalen.

Søndagens finaler skulle afgøres over 36 huller, og de 4 finalister stod klar tidligt om morgenen. Der var fart over begge matcher, og de kunne derfor komme ind til pause efter de første 18 huller allerede efter cirka 3 timer. Resultatet var nok allerede klart her, da både Aske og Pernille have en komfortabel føring, inden de sidste 18 huller skulle spilles. Så klar var føringen, at Claus Søby måtte give fortabt på hul 10 i anden runde, og Kirsten Jordy måtte give hånd til Pernille på hul 9.

Vi fik derfor fundet 2 nye klubmestre i Aske Baun-Christensen hos herrerne og Pernille Høst hos damerne.

STORT TILLYKKE til begge, som velfortjent fik overrakt vandrepokaler i form af sølvfade, erindringsglas og gavekort.

Nu mangler vi bare at få afgjort hulspilsfinalerne hos juniorerne.

En dejlig weekend med masser af god golf.

Print Friendly, PDF & Email