Tak for hjælpen 2020 – turnering for frivillige

 

Så kom den store dag, hvor alle frivillige var inviteret til en hyggelig dag på golfbanen med forplejning på banen og efterfølgende 3-retters menu i Café  Solvogn.

Året tema var Høstfest og selv Poul Richardt og Tove Maes var tilstede (næsten).

Der var 67 glade golfere, som mødte op til morgenbriefing kl. 08.45 og velkomst ved formand, Ingelise Badsted og kl. 09.00 var der gunstart på alle huller. Turneringen var i år en Texas Scramble og med lidt forhindringer på banen – dog ikke urimelige, og alle havde en god dag. Turneringen gik over 12 huller, svarende til den “gamle” 12 hullers bane.

Der var som sædvanlig forplejning og i shelteren på hul 10 –  denne gang meget ukorrekt, i forhold kostrådene, fedtemadder med ristet løg, 3-stjernet salami, håndbajer, citronvand og “flyversjus”.

I shelteren ved 5. teested var der æblekageshot og grillede chili gulerødder.

Grundet Corona situationen var det nødvendigt at dele selskabet op i 2 lokaler under spisning og præmieuddeling – det var stadigvæk hyggeligt og der var pyntet smukt op i lokalerne – en rigtg høstfest.

Høstmenuen var meget klassisk: kartoffelsuppe, helstegt pattegris og æblekage og var tilberedt til UG.

Der var præmier til alle hold, og det var meget jævnbyrdigt – nr. 1-7 havde sammen antal point – så fintællingen var helt ned på de sidste 2 huller, inden vi kunne kåre vinderholdet, som blev: Alsen, Nielsen, Wiell og Adamsen.

Tak til alle sponsorer: Superbrugsen Højby, Golfexperten, Skousen Holbæk, Royal Unibrew og Lydinge Golfresort.

Årets frivilligpris: Blev også udddelt – det er altid en svær opgave, at udpege 1 person, da vi har mange, som gør et stort arbejde. Årets pris gik fortjent til Susse Brandt, som har været med at skabe vores succesrige projekt” Golf og Kvinder 2020″ samt virkelig “nurset” om kvinderne i de 3 måneder forløbet har varet – dette har samtidig været med til at “brande” klubben i pressen på tv og i landsdækkende golfaviser og lokalpressen – godt gået.

Formandet takkede alle frivillige for årets indsats – ialt er der 142 frivillige i klubben, som er organiseret i 22 forskellige udvalg/teams. Har du lyst og tid til at være frivillig, og dermed blive inviteret til næste års frivillig turnering, så kig forbi, vi har mange spændende opgaver.

Tak for en fantastisk dag.

 

Print Friendly, PDF & Email