Tak for Hjælpen turnering

 

 

Tak for hjælpen 2018

 

69 deltagere var med til at gøre årets tak for hjælpen dag /turnering meget farverig. Temaet var Hawaii og der var sat alle sejl ind, for at skabe den rette stemning. Alle ansatte og hjælpere havde lagt et stort arbejde i, at gøre dagen uforglemmelig og vi må sige at forventningerne blev indfriet.

I foyeren var der pyntet op med farverige parasoller og bananpalmer og ikke mindst Hawaii musik i højtalerne og alle deltagere fik udleveret scorekort og en Hawaii blomsterkrans. Anette Rolling havde en fest og forvandlede sig igennem dagen, med forskellige parykker – tak til Anette for dette festlige indslag og ledelsen af matchen.

Kl. 08.40 var der velkomst ved Ingelise Badsted og kl. 09.00 var der gunstart på de fleste huller.

Deltagerne vidste intet om udfordringerne på banen og der var allerede fra hul 1 præmie til den Herre/Dame, som var tættest på midten af Fairway. Hul 2 var der tættes på flaget og hul 3 skulle alle teeshot slås med stance i en hulahop ring og omkring hullet på green skulle der puttes over en hulahopring – en svar udfordring for mange. Hul 4 var flaget erstattet af en stor gul ”drinkparasol”.

Hul 5 var den 1. forplejning og hvilken en – Birthe og Kirsten var udklædt til ukendelighed med bastskørt, parykker og med mandolin spillede de ”luftguitar” efter alle kunstens regler. I højtalerne spillede Elvis ”Blue Hawaii” og der blevet udskænket mørk rom til alle deltagere – der kom mange grin ud af Birthe og Kirsten´ optræden. På hul 5 var der igen tættest på flaget.

Næste stop var på hul 8, hvor Jette Rude og Kim Jørgensen, havde opsat næste forplejningszone, som bestod af en beachbar med drinks, papegøjer, Hawaii dress og lidt spiseligt, bestående af sliders med ”pulled pork and slaw” ala Hawaii.

På hul 9 var der opsat bananpalmer, som forhindring på greenen. 12. hul var der igen tættest på flaget. På hul 13 Havde vores Preben Daa en udfordring – put med en putter som er til den modsatte spilleretning – en stor udfordring for de fleste – både afstand og retning på puttet, var svær at finde. På hul 14 skulle alle tee ud fra tee 48 og spille med et venstrehåndsjern (igen havde Daa været på spil) – mon ikke der var et par luftslag? På hul 17 var der landet en flok flamingoer, som gjorde det svært alle holde koncentrationen. På hul 18 havde greenkeeperne haft en sjov morgen og det var åbenbart ”payback time” da hele green var tildækket med river, som ovenikøbet var placeret forkert, i forhold til spilleretning – gad vide hvordan de har lært dette?

Efter turneringen var der dejlig Hawaii inspireret mad til alle i Cafe Solvognen, som også var pyntet op til begivenheden.

Der var flotte præmier til de bedste og der var præmier til alle deltagere, uanset placering – alle havde jo gjort et frivilligt arbejde i løbet af året og fortjente en erkendtlighed for dette.

 

Præmierne blev fordelt og med flotte score, set i lyset af de mange udfordringer på banen:

Nr. 1 Børge Exaudi 34 point

Nr. 2 Eva Alkestrup 33 point

Nr. 3 Flemming Toft 32 point

Nr. 4 Per Bjørk 32 point

Nr. 5 Lisbeth Bjørk 31 point

Der var flotte præmier til alle vindere og nr. 1-3 vandt et golfophold for 2 personer på Lyddinge golfresort i Sverige.

Alle havde en uforglemmelig dag med hygge på banen, godt vejr og god forplejning på banen og i klubhuset og vigtigst af alt, en hyggedag på golfbanen uden stress og jag.

Tak til alle som deltog og var med til at gøre dagen uforglemmelig og allerede nu er der tanker om næste års tema – glæd jer.

 

Tak til alle sponsorer, som gjorde denne dag uforglemmelig:

 

Progolf Scandinavia

Det vilde Køkken

Skousen Hvidevarer Holbæk

SuperBrugsen Højby

Dragsholm Sparekasse

Hotel Højby Sø

Royal Unibrew

Greve Golf

Lyddinge Golfresort

Damborg Havemøbelland

 

Og ikke mindst tak til alle for lille og stor hjælp igennem det sidste år.

Hilsen Personalet i Odsherred Golfklub

 

 

Print Friendly, PDF & Email