Danmarksturneringen -Veteranerne skriver historie – er klar til slutspillet!

Odsherred Golfklubs veteranhold i 1. division øst vandt deres pulje, og skal nu spille med om Danmarksmesterskabet for veteraner.

Veteranerne fik lørdag d. 18. august besøg af Køge, og selvom Køge inden dagens match var uden points, var det en flok meget tændte spillere fra Odsherred Golfklub, der gik fokuseret til opgaven om at sikre en plads i slutspillet.

Vi stillede op med damesingle Karin Lund, herresinglerne John Hansen, Svend Mathiasen, Henrik Jørgensen og Ole Gylling samt Kirsten Jordy og Geoffrey Reynolds i mixed foursome.

Karin slog igen taktstokken an for holdet og spillede en sikker 8/7 sejr hjem. Så var linjen ligesom lagt, og holdet så sig ikke tilbage!

Fremragende spil gav hurtigt pæne føringer til alle og sluttelig store sejre til Ole 7/5, Henrik 4/3, Svend 8/7, John 5/4 og Kirsten/Geoffrey 6/5, og dermed sendte vi Køge hjem og ned i 2. division med et knusende nederlag på 0/14, medens vi til gengæld sikrede os en plads i slutspillet for første gang i klubbens historie.

Søndag tog holdet så til København til en lidt kosmetisk kamp, og da der var afbud fra både Poul Arne Nielsen og Henrik Jørgensen fik Kurt Berntsen debut på 1. divisionsholdet.

Det var tydeligt, at kampen ikke havde den store betydning for Odsherred, og vi måtte notere et nederlag på 4/10.

Det var dog ikke meget der skilte os fra at gå ubesejrede gennem puljespillet. Kirsten og Geoffrey var 1 up før hul 18, men et kort misset put kostede sejren. De måtte i stedet nøjes med en delt match og kun 2 points. Karin fik efter en lidt træg start hevet sig selv op til en sejr på 3/2 og 2 points.

Svend var også tæt på at bidrage til en delt match efter meget skidt spil på de første 9 huller, hvor han var ikke mindre end 6 nede. Svend vandt herefter 5 af de næste 6 huller, men Jens Erik Hansen fra København red stormen af ved at dele de sidste 3 huller og dermed vinde 1 up.

Kurt tabte sin debut 4/6, John tabte 4/5 og Ole tabte 3/4.

Odsherred vandt puljen med 10 points. Simons blev nr. 2 med 8 points, København nr. 3 med 6 points, medens Køge sluttede sidst uden points.

Nu glæder holdet sig til at deltage i slutspillet, der foregår på Lyngbygaard d. 15.+16. september. Slutspillet foregår mellem puljevinderne fra vest Århus og Varde og puljevinderne fra øst Kokkedal og Odsherred. Odsherred møder i den ene semifinale holdet fra Århus.

Odsherreds oprindelige delmål var at sikre fortsat deltagelse i 1. division, men efter at vi meget overraskende vandt vores pulje, har vi hævet målet, så vi nu sigter efter en plads i finalen mod formentlig Kokkedal.

Print Friendly, PDF & Email