Sjov Sommergolf

Kom og vær med til Sjov Sommergolf den 25. juli

Sommeren står i golfens tegn, når Odsherred Golfklub afholder Sjov Sommergolf. Sjov Sommergolf er et tilbud til børn og unge i alderen 7-12 år, som kunne tænke sig en aktiv ferie og prøve at bide skeer med golfen sammen med en masse andre ferieglade børn og unge.  Vi vil være klar med et sjovt program der både indeholder leg, træning og spil på banen

Sjov Sommergolf foregår i Odsherred Golfklub mandag den 25/7 kl. 10:00 – 12:00. Børnene kan møde i tidsrummet kl. 9:30 – 9:45, og skal være klar når dagens program starter kl. 10:00. Dagsprogrammet slutter kl. 12:00, og så går vi i Café Solvogn og får en Burger.

Alle børn og unge der deltager i Sjov Sommergolf får en goodiebag. Vi har udstyr I kan låne, så husk bare en vandflaske og måske en snack, udetøj efter vejret, sko der sidder fast og godt humør.

Tilmeld dig til: sek.odsherredgolf.dk, senest den 21/7 kl 12

Vi tager billeder i løbet af dagen, som vi gerne vil have mulighed for at offentliggøre på klubbens website og sociale medier – og senere hen også i forbindelse med PR eller lign. Derfor vil vi gerne bede om dit samtykke ved tilmelding af dit barn.

  • Vi glæder os til at afholde Sjov Sommergolf med dig.

 

 

Print Friendly, PDF & Email