Sponsorer

Sponsor i Odsherred Golfklub.

Odsherred Golfklub har eksisteret i over 50 år og de mange medlemmer og besøgende hvert år, betyder at den har en stor berøringsflade.

Som sponsor i Odsherred Golfklub får både lokale, som landsdækkende virksomheder mulighed for at profilere sig i forhold til klubbens ca. 1.000 medlemmer samt de mere end 4.000 årlige greenfee gæster.
Skilte på banearealet, ved klubhuset , publikationer og ikke mindst på vores velbesøgte website giver opmærksomhed i reklamemæssigt øjemed.

En sponsor har mulighed for at afholde “Company Days” for kunder og forretningsforbindelser. Derudover inviteres klubbens sponsorer til et årligt arrangement, der gerne skulle være med til at give et udvidet netværk og kontaktflade kombineret med golfspillet.

Udnyt muligheden for at udvikle de forretningsmæssige forhold i golfregi ved at tegne et sponsorat i Odsherred Golfklub. Kontakt Sekretariatet på 5930 2076 eller email sek@odsherredgolf.dk – vi er meget interesserede og behjælpelige med at finde en sponsorløsning til netop dig og dit firma.

Print Friendly, PDF & Email