Årets frivillige i Odsherred Golfklub 2021

 

 

 

 

 

 

 

 

Igen i år er årets frivillig kåret og 4 frivillige har modtaget prisen i år. Temaet for kåringen var fastholdelse af medlemmer og der er ydet en enorm indsats for at opnå fantastiske resultater på dette område. Priserne blev overrakt ved vores årlige frivilligeturnering “Tak for hjælpen”

June Stenhøj

June har I år taget initiativ til at være tovholder for en spilsammen for begynderdamer onsdag morgen – de er nu 28 ink.l. hjælpere. Godt set June, der er virkelig et behov for konceptet.

Max Borgholdt

Max, som sidste år startede Åben Fredagsgolf op – hver der kan vælges mellem 9 eller 18 huller på 18-hulsbanen eller 9 huller på 9- hulsbanen – fælles for alle er at man slutter samtidig og kan hygge sammen.

Karsten Mikkelsen

Karsten, som står for Short Game aktiviteterne – startet op efter indvielsen af banen i 2019, har ihærdigt holdt fast, lavet løbende turneringer og klubmesterskaber.
Mange har fundet ud af at en runde på Short game banen kan forbedre deres korte spil og nogle medlemmer er simpelthen begyndt at aftale at mødes og spille banen hver fredag og hygge bagefter.

Jeppe Erik Hansen (ikke på billedet)

Jeppe Erik Hansen – er tovholder for ældresagsgolfen, som startede op i 2017 med 4 tider på 9 hulsbanen om tirsdagen og torsdagen – nu er de op til 24 personer tirsdag og torsdag.

Tillykke til jer alle, det er fuldt fortjent.

Tak til sponsor Sitioweb, som sponsorerede gavekurvene.

Print Friendly, PDF & Email