GolfSixes 2021.

Turneringsreferat

Søndag d. 28. juni blev der afholdt den 2. udgave af den nye Turnering GOLFSIXES. En Turnering som blev vældig populær i den første udgave i 2020. Men her i 2021, havde Turneringen vokset sig stører, så denne gang var der 24 Hold som kunne deltage. Og med det udvidede antal, var der ændret lidt i formatet, så denne gang var der 3 gunstarter i stedet for løbende starter.

Ligesom sidste år, var der lagt op til fest og hygge, så alle holdene var blevet opfordret til at stille i holdtøj og ”pimpede” golfbiler og vogne. Og denne opfordring var modtaget af deltagerne. Golfbiler var blevet udsmykket til den store guldmedalje, så det var en fornøjelse at se på. Der var Golfbiler, som havde fået nyt tag og skilte på, og det var fine ”lamper” monteret rundt omkring. Et hold havde fået deres ”skjold” monteret på bilen. Og andre havde monteret balloner m.m. på deres vogne, så det var en fryd at se den store opfindsomhed. Ligeledes havde næste alle hold sørget for matchene holdtøj, så man var ikke i tvivl om hvem som spillede sammen. Turneringsudvalget takker for den store opfindsomhed og at deltagerne er med på denne spøg.

I lighed med sidste år, var der lavet en Turnerings camp i shelteren ude på Hul 10, og alle deltagerne mødte stille og roligt ind der hvor de blev budt på morgenbrød og dejlig varm kaffe inden starten skulle gå. Da vi nærmere os første start kl. 8.30, gik deltagerne ud til de huller som der skulle startes fra. Og da klokken blev 8.30, blev dagen skudt i gang med trut fra hornet.

Deltagerne kunne nu spilles deres første match, og som for nogle deltagere var første gang de skulle spille Hulspil. Og da der samtidigt spilles med reduceret handicap, Greensome og Hulspil, var der mange ting man lige skulle vænne sig til. Men alle var med, og dem som havde prøvet det før, var som altid, venlige til at hjælpe de uøvede. Så hurtigt fandt alle den rigtige rytme. Og lodtrækningen havde åbenbart været helt rigtig, idet mange af de første matcher trak helt ud, så alle 6 huller skulle spilles, før man havde fundet et vinder af matchen i den første Gunstart. Det medførte lidt forsinkelse af de næste runder, men alle tog det med ro. Det hjalp nok også, at der imellem runde 1 og 2 kunne nydes endnu en kop kaffe med kage.

Så klokken 10.30 blev så runde 2 sat i gang. Igen med trut fra hornet. Nu var alle deltagerne inde i formatet, og runde 2 blev derfor spillet hurtigt, og der var også flere matcher som blev afgjort før de 6 huller, var spillet. Og igen kunne deltagerne nyde et lille hvil, hvor der blev budt på drikkelse, frugt og chokolade, så depoterne til 3. omgang kunne fyldes op

Kl. 11.45 blev 3. runde sat i gang, og der skulle nu spilles de sidste 6 huller og den 3. match. Igen forgik det i godt tempo, så da klokken var godt 13.30, var de sidste matcher spillet, og vi kunne nu finde de 6 Puljevindere som skulle spille semifinale. Der var dog lige en enkelt gruppe, hvor 3 hold havde lige mange point og indbyrdes havde slået hinanden i deres matcher, så de måtte ud i en ekstra ”Shoot Out”, før der kunne kåres en Puljevinder.

Vinderne af de 6 puljer blev:

Pulje A: De Forsvarende Mestre, Pulje B: Jørgensen/Petersen (efter Shoot Out), Pulje C: Optimisterne, Pulje D: Black Knights, Pulje E: Jordy/Olsen, Pulje F: Kristiansen/Kristiansen.

 

Print Friendly, PDF & Email