Ingen medaljer til Odsherred Golfklub i finalespillet for Superveteraner i REE i weekenden 11-12. september 2021.

Semifinale mod Kokkedal:

På papiret så det ud til, at vi havde en reel chance mod Kokkedal. Bodil Thaarup satte en føring over styr på de sidste huller og tabte knebent 2/1.

Per Christiansen lagde ud med et godt drive på hul 1, medens han modstander både slog sit drive og en provisorisk bold out. 1 op til Per, og han afgav aldrig siden føringen og vandt fortjent 3/1.

Kurt Berntsen var 2 op efter 9 huller – blev lige efter 13 huller, og måtte se sit put på 17. hul ramme pinden og blive på green. Et ærgerligt nederlag på 2/1 betød at Kokkedal førte 4-2.

Ole Gylling og Svend Mathiasen vandt efter sikkert spil begge deres matcher 4/3 ,og så var stillingen 6-4 til Odsherred.

Desværre var vores normale foursome Kirsten Jordy og Geoffrey Reynolds forhindrede i at spille lørdag.

I stedet spillede Ingelise Badsted og Erik Andersen, og selv om de var noget undertippede, lykkedes det dem godt kæmpende at være A/S efter 9 huller. Så sivede luften lidt ud af parret, og de måtte se sig slået 3/2.

Kokkedal vandt matchen 8-6, så vi må forsøge at slå Aalborg i kampen om bronzemedaljer.

Kokkedal møder i finalen Aarhus, der vandt så stort som 10-4 over Aalborg.

Kampen om bronzemedaljer mod Aalborg:

Det skulle vise sig, at Aalborg på dagen var en alt for stor mundfuld for os, da vi tabte 10-4.

Nogle af Aalborg spillerne skulle nå en færge (!), så startrækkefølgen var ændret lidt.

Ole Gylling havde fornøjelsen i sin 2. single at møde Knud Saaby, der var dansk superveteranmester 2020, og som via 3 birdies på for-9 og en brandvarm putter sikkert slog Ole med 5/4. 2-0 til Aalborg.

Svend Mathiasen hev storspillet frem i sin 1. single og vandt ubesværet 8/7. Stillingen 2-2.

Bodil Thaarup 4/6 og Kurt Berntsen 5/6 led begge klare nederlag. 6-2 til Aalborg.

I 3. singlen var Per Christiansen 3 nede efter 11 huller, fik reduceret til 2 nede efter 15 huller, men måtte til sidst se sig slået knebent med 2/1. 8-2 til Aalborg og slut på vores medaljedrømme.

Nu var det op til Kirsten Jordy og Geoffrey Reynolds at pynte lidt på resultatet.

En lost ball på hul 11 betød 2 nede. Aalborg-herren driver for kort ud af 12. hul medens Geoffreys drive ender bag stammen på et træ. Aalborg-damen sender 2. slaget i en fairway-bunker, medens Kirsten overvejer at lave en ”bagvender med putteren”. Hun ender dog med at tage et drop og slå bolden frem i spil. Aalborg kommer skidt ud af fairway-bunkeren, men damen sender bolden på green til en givet 5`er. Geoffrey laver et approach-slag og giver Kirsten en mulighed for at dele hullet. Geoffrey giver Aalborg deres put, men Aalborg-damen samler også Odsherreds bold op(!). Den tilstedeværende DGU-dommer tildeler på forespørgsel Aalborg et straffe-slag og Odsherred har lige pludselig chansen for at vinde hullet på en 5`er. Kirsten sænker stensikkert puttet. 1. ned.
På 13. hul driver Kirsten skævt ud til venstre i et strafområde, men Geoffrey får mirakuløst sendt bolden næsten på green, og Kirsten sænker til en birdie og dermed A/S. Stor spænding.  Så delte de 2 hold hul 14+15+16 før Aalborg parret på hul 17 slog 2 gange i vandet. 1 op til Odsherred.
Hul 18 – et kort par 3 hul på 120 m voldte Geoffrey problemer, da han kun drivede 60 m langs jorden, hvorimod Aalborg drivede tæt på pinden. Kirsten lavede et godt approach-slag, men Geoffrey fik ikke puttet i til et par. Tabt hul og dermed A/S og altså en samlet sejr til Aalborg på 10-4 og stort tillykke til dem med bronzemedaljerne.

Guldkampen endte overraskende med en stor sejr til Kokkedal på 12-2 over Aarhus.

Tak for en god indsats i sæsonen til alle holdets spillere – vi lægger os nu i selen vinteren over, for at blive skader og andre dårligdomme kvit, og for at skærpe formen, så vi måske kan træde op på præmieskamlen i 2022.

Svend Mathiasen
holdkaptajn

Print Friendly, PDF & Email