Julehilsen fra greenkeeperen

 

 

 

 

 

 

 

Hermed en banestatus, efter en sæson, der igen har budt på mange spillede runder på begge baner.

Vi har siden efteråret 2020 arbejdet intenst med den baneplan, der er blevet udviklet med hjælp fra DGU`s banekonsulent. Den har stor fokus på vores træer og øvrige beplantning. Det langsigtede mål, sigter på at forbedre vækstmulighederne for vores græs, på greens,tee-steder og fairway, og den  fremtidige beplantning, vil give mulighed for en effektiv og rationel klipning, der tager højde for maskinernes klippebredde. Det skulle også gerne give et bedre spilleflow på banen.

Vi går nu ind i vinteren, og vi skal passe godt på banen. Jeg har stor forståelse for, at mange medlemmer gerne vil kunne dyrke golfen hele året rundt. Derfor gælder det om at finde balancen, for hvornår vi åbner/lukker banen. Da spil om vinteren slider voldsomt på banen, håber jeg at medlemmerne accepterer, de beslutninger der tages angående lukning af bane/greens. Husk altid at orientere jer om baneforhold, inden i går ud på banen.

I greenkeepergården er der travlt med vinterservice af maskinerne, så de er klar til sæsonstart. Baneudvalget har udarbejdet en maskinplan for de næste 10 år, der gerne skulle betyde, at vi hel tiden har en opdateret maskinpark. Til foråret får vi leveret nye maskiner, det handler om roughklipper-løvblæser og en arbejdstruck, påmonteret en sprøjte. Ligeledes får vi renoveret vores fremdriftspumper på vandingsanlægget. I den forbindelse, skal vi have renset søen på 17.hul op, et projekt hvor vi godt kunne bruge nogle frivillige. Det giver mig anledning til at takke, for det enorme arbejde, frivillige har udført på banen i den forgangne sæson. Igen en stor tak til Bitte Noldus, for at være tovholder.

Greenkeeperne glæder sig allerede til den nye sæson, men først skal de have afviklet ferie og afspadsering. Det betyder, at der den næste måned, vil være begrænset aktivitet på banen. For mit eget vedkommende skal jeg have ”repareret” min hofte, men håber hurtigt at være klar igen.

Glædelig jul og godt nytår.
Venlig Hilsen
Greenkeeperen

Print Friendly, PDF & Email