Odsherred Oldtimer 2021.

Turneringsreferat

På en ualmindelig dejlig efterårsdag, hvor solen skinnede fra en klar himmel og vi havde en temperatur omkring de 20 grader, havde OGOS (Odsherred Golfklub Oldtimer Society) sat hinanden stævne i den ædle kunst, at spiller golf som i de gode gamle dage. 22 af ”foreningens” medlemmer var klar til at finde årets dygtigste spillere.

 

Og som traditionen byder, startede dagen med en let frokost inden spillet blev sat i gang. Og da klokken var lidt i 1, kunne dagens løjer begynde. Og som altid, var medlemmerne mødt op i korrekt beklædning, hvilket for herrernes vedkommende vil sige Plusfour /knickers/ kilt og sixpence og for damerne i kjole/nederdel og hat.

Og med det gode vejr oveni, var humøret højt og festligt under spillet.

Efter godt 4 timer på banen, hvor flere spillere måske måtte indrømme, at de havde til dagen valgt at tage de forkert jern med i bagen, kunne scoren variere mere end normalt. For når man kun må have 9 stk. køller/jern i sin bag, mod de normale 14, kunne en forkert beslutning, have alvorlige følger for ens score. Men alle kom godt igennem, så der kunne gøres klar til en velfortjent middag fra Cafe Solvogn, som i dagens anledning var en lækker Wienerschnitzel mit alles. Og som blev efterfulgt af en dejlig overraskelse fra Benny, nemlig en god gang æblekage.

Men inden middagen blev serveret, var der lige tid til at foretage præmieoverrækkelsen og vinderne blev:

Dame Brutto:

 1. Joan Lund Olsen – 97 slag
 2. Pia Jørgensen – 99 slag

Dame Netto:

 1. Yvonne Dovre – Netto 71
 2. Mariann Lund Bours – Netto 77

Herre Brutto:

 1. Lars Nysøe – 76 slag
 2. Thomas Stokholm – 87 slag
 3. Frank Viggo Rasmussen – 88 slag
 4. Thomas Adamsen – 91 slag

Herre Netto:

 1. Claus Søby – Netto 70
 2. Alf Thomassen – Netto 71
 3. Peter Villemoes Olsen – Netto 73
 4. Henrik Villemoes Olsen – Netto 77

 

Herudover var der præmie til spilleren som var nærmest flaget på hul 5, og her var det hos herrerne Peter Villemoes Olsen med 3,62 meter og hos damerne var det Pia Jørgensen som kom tættest på med 15,04 meter.

Endvidere bliver den bedst påklædte Herre og Dame kåret, og i år var det Alf Thomassen og Pia Jørgensen som blev tildelt denne ære.

Dagen sluttet med en stor tak til dagens 2 sponsorerer, De 2 Tømremestre Kim Bours og Bjørn Merlung, som med deres sponsorat kunne fremvise et flot præmie bord. Også tak til Lars Nysøe og Klaus Adamsen, som igen var kommet med fine præmier til bordet.

Til slut, vil vi gerne opfordre alle Odsherred Golfklubs medlemmer til at deltage i denne årlige dyst. OGOS (Odsherred Golfklub Oldtimer Society) ”optager” alle medlemmer af Odsherred Golfklub. Det er bare at melde sig til, og så er man fuldgyldigt ”medlem” af OGOS.

På gensyn i 2022.

Turneringsudvalget og Oldtimer bestyrelsen.

Print Friendly, PDF & Email