Pinse Parturnering 2021

Efter lang tid med Corona, kunne vi denne Pinse, vende tilbage til næsten normale tilstande. Vi kunne igen spille turnering med fuldt deltager antal. Og det var noget som var savnet af medlemmerne i Odsherred Golfklub. Derfor var turneringen fuldt besat, og med hold som var sat på reservelisten.

Og på en dejlig 2. Pinsedag, kunne 72 forventningsfulde spiller gøre sig klar til en runde golf og det altid populære Greensome. Et spilleformat, hvor begge spillere på holdet skulle gøre sig umage. Og vejret havde vi også med os. De forudgående Pinsedage, havde budt på kolde og vindblæste dage, hvorimod 2. Pinsedag var en dejlig solskinsdag, og den værste vind havde lagt sig.

Da klokken blev 9.00, blev hele turneringen sat i gang med trut fra hornet. Og da alle kunne nyde det gode vejr og det hyggelige golfspil, forløb hele turneringen i et perfekt tempo. Hvilket Turneringsleder Børge Exaudi kun havde store ros til deltagerne for.

Efter runden, så alle frem til det, som nok har været savnet mest. En hyggelig fællesspisning i Cafe Solvogn. Og selvom der stadig var restriktioner, så var det muligt at opdele hele turneringen, så der kunne spises. Og som altid, havde Benny og personalet igen tænkt utraditionelt. Deltagerne sad 4 og 4, og så blev der serveret fine smørrebrøds bakker, som var fyldt op med mange små dejlige delikatesser.

Da den hyggelige frokost var nydt og rundens reslutater var talt igennem, var det blevet tid til uddelingen af de flotte præmier som var sponsoreret af ODSHERRED EL SERVICE / KAJ LARSEN VVS. Og vinderne blev:

Række 1:

  1. Søren Boserup Larsen / Henrik Ryttergaard – 40 Point
  2. Thomas Adamsen / Klaus Adamsen – 39 Point
  3. Rainer Schneider / Pernille Høst – 36 Point

Række 2:

  1. Susanne Nyholm Leuring / Ernst C.C. Leuring – 35 Point
  2. Henning Clemmesen / Daniel Clemmesen – 33 Point
  3. Leif Hansen / Jette Højland Eskildsen – 33 Point

 

Nærmest Flaget på Hul 2: Ole Lübcke – 4,28 Meter

Nærmest Flaget på Hul 5: Klaus Petersen – 7,32 Meter

Nærmest Flaget på Hul 12: Poul Christensen – 2,89 Meter

 

Turneringsudvalget kunne herefter takke for en dejlig dag, og var glade for at være tilbage til næsten normale tilstande.

 

 

Print Friendly, PDF & Email