Referat fra Klubmesterskaberne – hulspil finaleweekenden

Turneringsreferat – Hulspil Åbne rækker.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Så var vi nået til 5. og sidste weekend af dette års Klubmesterskaber. Efter både at have afholdt Klubmesterskaber i ShortGame, 9- Huls bane, Slagspil og Aldersbetingede Hulspil, skulle vi have den store afslutning. Denne weekend skulle vi findes årets bedste Herre, Damer og Junior i Hulspil. I lighed med weekenden, hvor der blev spillet om Klubmesterskaber – Hulspil Aldersbetingede, var deltagerne fundet ud fra deres placering i weekenden hvor der blev spillet Slagspil.

Hos herrerne var de 8 bedste klar til at afgøre deres kvartfinaler lørdag formiddag, og her blev vi vidende til både nogle spænende dyster, og nogle som måske, blev overstået lidt for hurtigt. Resultaterne af lørdagens kvartfinaler blev:

Aske Baun-Christensen vinder 4/2 over Henrik Nuller Andersen

Benjamin Müller vinder 2/1 over Thomas Stokholm

Henrik Ryttergaard vinder 3/2 over Michael Alstrup Christensen

Lucas Thue Jensen vinder 5/3 over Frank Viggo Rasmussen

De 4 vindere skulle nu spille semifinaler om eftermiddagen, og her blev resultaterne:

Benjamin Müller vinder 1/0 over Aske Baun-Christensen

Henrik Ryttergaard vinder 2/1 over Frank Viggo Rasmussen

Vi havde nu klarhed over, hvem som skulle spille søndagens maraton finale over 36 huller.

Hos damerne blev der ikke spillet semifinaler lørdag, idet der kom afbud i begge semifinaler. Søndagens finale blev derfor en gentagelse fra sidste år, da både Pernille Høst og Karin Lund gik til finalen med en walkover,

Søndag morgen var en noget kold omgang, men alle 6 var klar fra start, så vi kunne sætte finalerne i gang efter planen. Damerne lagde ud og blev efterfulgt af Herrerne. Kl. 8.30 kunne vi sende vores 2 juniorer, Emil Nielsen og Malthe Lyngbo ud, så de kunne afgøre deres Aldersbetingede Hulsspils finale samme dag.

Og der var fart på damerne fra start. Så efter kun 3 timer og 15 min, havde de spillet de første 18 huller. Herrerne tog det lidt mere med ro, men efter godt 4 timer, havde de spillet de første 18 huller.

Hos juniorerne, som kun skulle spille over 18 huller, kunne Emil Nielsen erklæres som vinder over Malthe Lyngbo med en sejr på 4/3.

Både Pernille Høst og Benjamin Müller havde en mindre føring efter de første 18 huller, så alt kunne ske på de sidste 18 huller. Efter en velfortjent frokost, var begge finaler klar til endnu en omgang kl. 12.00 / 12.30.

Pernille Høst kunne holde sammen på spillet og kunne derfor kåres som Klubmester med en sejr på 5/4 og Karin Lund. Hos Herrerne skulle det hele først afgøres på hul 36, og her kunne Benjamin Müller kåres som Klubmester med en smal sejr på 2/0 over Henrik Ryttergaard.

Vores 4 finalespillere fremviste superflot finalespil, så det var en fornøjelse at kigge på for de mange tilskuere, som havde valgt at følge finalerne, og spillerne fik velfortjente klapsalver.

Da nu alle Klubmesterskaber var afgjort, kunne vi gå over til den store pokal uddeling, og det var med stor glæde, at vi igen kunne have en samlet præmieoverrækkelse uden Corona restriktioner. Så der var opsat et MEGET stort præmiebord, hvis alle præmier blev talt sammen fra både Klubmesterskaber, Mosby Vine Cup og ”Mens Vi Venter” Turneringen med, så blev der uddelt ikke mindre end 58 præmier.

Derfor var både Klubformand Ingelise Badsted og TUF ‘en Henrik E. Andersen, to travle personer denne dag. Men det lykkes at komme dem alle igennem uden al for mange fejl.

Hanne Lyngbo var også en travl person denne dag, da hun fra morgenstunden var rundt og tage nogle fantastiske flotte billeder, som kan se på klubbens Facebook side. 1000 tak for de fine billeder.

Da alle pokaler og præmier var uddelt, takkede Henrik E. Andersen alle deltagerne for god ro og orden, og håber ligeså mange vil deltage til næste års Klubmesterskaber.

Der lyder et KÆMPE TILLYKKE til klubbens nye Klubmestre fra Sportsudvalget og Turneringsudvalget.

På gensyn i 2022.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email