Referat Mosby Vine Cup

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mosby Vine Cup 2021.

Turneringsreferat

Igennem hele sæsonen, har klubben afholdt den traditionsrige Mosby Vine Cup. En turnering hvor der spilles Hulspil for 2-mands hold, og i 2021 var hele 22 hold tilmeldt denne turnering.

Efter tilmeldingen lukkede, blev holdene opdelt i 2 puljer efter cup system, og de skulle nu dyste mod hinanden. Der var mange tætte matcher igennem hele turneringen. Men efterhånden som holdene blev slået ud af turneringen, kunne man se, at det var de erfarende hold som igen havde slået til og vist deres gode spil frem.

Den første semifinale stod mellem ”The Gunners” (Søren Kjerrumgaard & Thomas Gylling) og ”Vinderne af Mosby Vine Cup 2021” (Per Hansen & Henrik Ryttergaard). Her måtte det ”selvudnævnte vinderhold” dog se sig slået med 5/3 og ”The Gunners” gik videre til finalen.

I Semifinale 2, var det et opgør mellem ”You’ll Never Walk Alone” (Henrik Nuller Andersen & Thomas Stokholm) og ”Vinpropperne” (Hans Eriksen & Frank Jensen), og her viste sidste års vindere ”Vinpropperne”, at de stadig havde det i sig. Denne match skulle dog helt til Hul 21, før den blev afgjort.

Årets finale var derfor et opgør mellem ”The Gunners” og ”Vinpropperne” og som blev spillet lørdag d. 18. september, og igen var det et tæt opgør, idet matchen blev vundet af ”The Gunners” med 2/1.

De flotte præmiekurve fra Mosby Vine, blev uddelt i forbindelse med den store Pokalfest for klubbens nye Klubmestre.

Et stort tillykke til vinderne og Turneringsudvalget håber at vi kan gentage denne turnering igen i 2022.

 

Turneringsudvalget

 

Print Friendly, PDF & Email