Regionsgolf – sæson 2022

Vi skal i gang med at spille Regionsgolf i 2022 og i skrivende stund er det planen, at tilmelde 6 hold fordelt i forskellige rækker. 2 Seniorhold (SA5 og SB7), 1 Veteranhold VB3, 3 Super Veteranhold (SVB5, SVC9 og et nyt Super Veteranhold SVD).

For at spille Senior, skal deltagerne være fyldt 50 år inden udgangen af turneringsåret. For at spille Veteran, skal deltagerne være fyldt 60 år inden udgangen af turneringsåret. For Super Veteran skal deltagerne være fyldt 70 år inden udgangen af turneringsåret.

Rækkerne opdeles med handicapbegrænsninger således: Senior A: Ingen handicapbegrænsning. Senior B, Veteran B og Super Veteran B: Handicap ikke under 13. Super Veteran C: Handicap ikke under 18 og Super Veteran D: Handicap ikke under 23,5.

Under forudsætning af, at vi får tilstrækkeligt med tilmelding af nye og tidligere spillere til holdene, vil disse blive tilmeldt senest den 15. januar 2022 til Regionsgolf.

Regionsgolf er Danmarks største bredde-turnering indenfor golf. Grundspillet indenfor regionsgolf løber fra sidst i april til sidst i juni, hvor der spilles 3 udekampe og tre hjemmekampe. Regionsgolf spilles på hverdage sidst på eftermiddage, bortset fra Veteran og Super Veteran, der i et vist omfang spiller om formiddagen.

Tilmelding foregår på Golfbox, hvor tilmeldingen er opdelt således, at man tilmelder sig indenfor det aldersområde man tilhører.

Vi ser frem til at modtage mange tilmeldinger på Golfboks indtil den 10.januar.

Har I spørgsmål til ovennævnte, da venligst kontakt mig på mail eller tlf. 21129013.

Med venlig hilsen
Hans Eriksen
Regionsgolfkoordinator

Print Friendly, PDF & Email